BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Buitenlamp VOQUE is dé perfecte eyecatcher voor jouw tuin

Buitenlamp VOQUE is dé perfecte eyecatcher voor jouw tuin

CREATE ATMOSPHERE
WITH THE NEW VOQUE FIXTURE

Het hoogwaardige buitenverlichtingsmerk in-lite (www.in-lite.com) presenteert VOQUE. Een elegante buitenlamp met diffuus licht, speciaal bedoeld voor de prominente plekken van de tuin, zoals zit- en loungehoeken. 

Eigentijds design 

VOQUE is herkenbaar aan een eigentijds design met een zwart doorschijnende lichtbol. De buitenlamp geeft een egaal, diffuus licht, zonder te verblinden. Dat maakt van elke buitenruimte een luxe beleving, met precies de juiste lichtdosering voor een sfeervolle avond. 

VOQUE en BIG VOQUE 

Op het terras, naast het zwembad, de steiger: combineer VOQUE met de BIG VOQUE. De verschillende armaturen versterken elkaar. Gezamenlijk creëren ze luxe en synergie in de buitenruimte. Een stijlvol beeld rondom het zwembad, bijvoorbeeld. 

Eenvoudig te plaatsen

Maar VOQUE schittert niet alleen op vlakke ondergronden zoals het terras of de loungeplek – waar deze ‘vrijstaand’ kan worden neergezet. De armaturen, bestand tegen alle weersomstandigheden, kunnen ook in een zachte ondergrond worden geplaatst, met behulp van een grondpen. Bijvoorbeeld tussen beplanting of naast een vijver.

VOQUE en BIQ VOQUE zijn vanaf nu verkrijgbaar voor € 399 en € 699 via erkende in-lite verkooppunten. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkooppunten en voor uitgebreide informatie over de producten op www.in-lite.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details