BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Art & Frame Center brengt kunst in La Réserve
Het matzwart kader verleent extra glans aan de stijlvolle foto’s.

Art & Frame Center brengt kunst in La Réserve

Wie een kamer binnenstapt in La Réserve, het pas heropende vijfsterrenhotel in Knokke, wordt verwelkomd door stijlvolle zwart-wit foto’s aan de muur. Voor de uitvoering van de beelden stond Art & Frame Center in. “Ons werk is vaak een van de laatste stappen in het intense traject van een hotelinrichting. Onze bijdrage aan een uniek, afgewerkt resultaat is de kers op de taart”, vertelt zaakvoerder Bieke De Lille trots. 

Art & Frame Center is een modern inlijst- en plexi-atelier. Vanuit hun basis in Brugge produceren ze kaders, spiegels en plexi op maat voor (hotel)projecten, maar ook voor kunstenaars, galerijen, kunstliefhebbers en verzamelaars. Daarnaast zijn ze officiële verdeler van de Artiteq-ophangsystemen. Zaakvoerder Bieke De Lille: “We maken zowel unieke stukken als grotere aantallen. Eens het beeld of kunstwerk geselecteerd is, voorzien we de juiste inlijsting. Vanuit onze brede technische kennis kunnen we klanten steeds correct adviseren. Na de productie gaan we ter plaatse om alle kaders op te hangen.” 

Van selectie tot het ophangen van kaders: Art & Frame Center doet alles inhouse.

Het meest verfijnde detail

De prachtige foto’s die de hotelkamers van La Réserve in Knokke sieren, tonen wat Art & Frame Center onder andere te bieden heeft. Het exclusieve hotel heropende in juli 2023 na een grondige renovatie. Van het enige vijfsterrenhotel aan de Belgische kust verwachten gasten verfijning tot in de details. “Dat creëren onze beelden in de hotelkamers”, beaamt Bieke. “De kunstzinnige foto’s van dames in badpak werden na selectie door de interieurarchitect geprint op Fine Art-papier, op Dibond gekleefd en ingelijst in een matzwart kastkader. Elk kader werd afgewerkt met kwalitatief ontspiegeld glas met een uv-block. Zo genieten hotelgasten jarenlang van inspirerende werken.”

Ontdek meer realisaties op de website van Art & Frame Center.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details