BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Zennio by Vecolux brengt energiezuinig comfort naar jouw hotel
Wil je als hotelgast de verlichting, verwarming/koeling of bijvoorbeeld screens manueel bedienen? Dat kan eenvoudig via een intuïtief touchscreen dat de hele kamer kan aansturen en in de taal van de boeking staat.

Zennio by Vecolux brengt energiezuinig comfort naar jouw hotel

De hotelkamer van de toekomst? Die is veel dichterbij dan je denkt. Met de moderne technologie van Zennio verduurzaam je jouw hotel en overtref je de verwachtingen van je gast. Hoe ziet dit er in de realiteit uit? Zennio by Vecolux neemt je graag mee in hun totaaloplossing voor hotels. 

Vanaf het binnenwandelen van de hotelkamer beleeft je gast ultiem comfort.

Vanaf het binnenwandelen van de hotelkamer beleeft je gast ultiem comfort. Slimme sensoren detecteren onmiddellijk beweging en creëren meteen een aangename sfeer. Zo treedt de verlichting automatisch in werking, lichtknoppen zoeken in een donkere kamer is dus verleden tijd. 

De verwarming schakelt naar een aangename temperatuur en door de koppeling met het PMS-systeem verschijnt er een welkomboodschap op je smart-tv. Dat geeft nét die persoonlijke touch. Screens of gordijnen openen automatisch. Wil je als hotelgast de verlichting, verwarming/koeling of bijvoorbeeld screens manueel bedienen? Dat kan eenvoudig via een intuïtief touchscreen dat de hele kamer kan aansturen en in de taal van de boeking staat. 

Zennio’s Guest Room Management Systeem (GRMS) geeft je de mogelijkheid om technieken voor kamers en voor algemene delen aan te sturen vanuit een centraal dashboard.

Slimme sensoren vervangen klassieke energy saver

Door aanwezigheidsdetectie te integreren, werken de technieken in een hotelkamer enkel op het moment van aanwezigheid en heb je geen kaart nodig om de kamer te activeren. Deze vorm van automatisering gaat onnodig energieverbruik van een ongebruikte kamer tegen. Daarnaast is hotelpersoneel steeds op de hoogte van de status van de kamer. Zo voorkom je ongemakkelijke situaties. Als kers op de taart garandeert aanwezigheidsdetectie dat je kamers voorbereid zijn op kaartloze toegangscontrole.

Om maximaal in te spelen op energiebesparing, werkt Zennio Guest Room Management op basis van de status van de kamer. De betreffende status is gekoppeld aan aanwezigheidsdetectie en PMS check-in/out, en past de klimaatregeling van de kamer hierop aan. Zo heb je economy (niet verkochte kamer), stand-by (ingecheckt) en comfort (aanwezig). Op deze manier hoef je je als hotelmanager geen zorgen te maken over onnodig verwarmen of koelen van je hotelkamers. 

Slimme sensoren detecteren onmiddellijk beweging en creëren meteen een aangename sfeer.

Efficiënter hotelbeheer vanuit één platform

Zennio’s Guest Room Management Systeem (GRMS) geeft je de mogelijkheid om technieken voor kamers en voor algemene delen aan te sturen vanuit een centraal dashboard. Denk maar aan verlichting, klimaatbeheer, verduistering, multimedia, housekeeping of energiebeheer. Overmatig waterverbruik? Je ziet afwijkende cijfers in één oogopslag. Ook het inplannen van je personeel is een stuk gemakkelijker. Doordat ze de status van de kamer kennen, weet housekeeping precies welke kamers ze moeten schoonmaken. Efficiënt tijdsmanagement? Check! 

Kennismaken met Zennio by Vecolux en hun hoteloplossing? Bezoek stand C116 tijdens Independent Hotel Show in Amsterdam op 12 en 13 maart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details