BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Het slim inrichten van sanitaire ruimtes – gezondheidszorg

Het slim inrichten van sanitaire ruimtes – gezondheidszorg

KWC MEDCARE ACCESSOIRES
Intelligent – Comfort – Hygiëne

In ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen zijn hygiëne, veiligheid en ergonomie essentieel. De speciaal voor de gezondheidszorg ontwikkelde producten van KWC Professional voldoen aan deze eisen wat betreft functionaliteit en materiaalkeuze.

De doucheruimte die je ziet op de afbeelding combineert de F4LT-Med thermostatische wandmengkraan met een handdouche en MEDCARE-glijstang, voorzien van een geïntegreerde handdouchehouder en een opklapbaar douchezitje in basalt grijs. Het assortiment voor de gezondheidszorg wordt nu uitgebreid met nieuwe barrièrevrije MEDCARE-grepen.

De steun- en greeplijsten in basalt grijs zijn zowel esthetisch als ergonomisch overtuigend dankzij hun diameter van 32 mm. Naast de handrails in verschillende lengtes omvat het assortiment ook een 90° schuine handgreep en een scharnierende WC-handgreep. Dit contrasterende design wordt verder weerspiegeld in de handgrepen met geïntegreerde kleurstreep op de MEDCARE-wastafels en de basaltgrijze coating op het hendeluiteinde van de F4LT-Med zuil en wandmengkranen voor patiënten- en als behandelkamers.

Een dispensersysteem met elleboogbediening voor vloeibare zepen en ontsmettingsmiddelen completeert het MEDCARE assortiment accessoires voor diverse wasplaatsen in de gezondheidszorg. Het assortiment omvat MEDCARE dispensers met een korte roestvrijstalen hendel voor patiëntenkamers en een lange hendel voor sanitaire ruimten voor artsen en operatiekamers of onreine werkruimten. De basaltgrijze kleur van de uitloop harmonieert met de andere MEDCARE armaturen en kleurmarkeringen in het gezondheidszorgassortiment van KWC Professional. De hygiëne wordt ondersteund door de snelle en eenvoudige vervanging van de wegwerppompen in het toebehorenassortiment van KWC Professional en door de robuuste en vaatwasmachinebestendige (tot 60 °C) behuizing van roestvrij staal.

KWC Professional, het slim inrichten van sanitaire ruimtes.
Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een sanitaire ruimte. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de drinkwaterhygiëne.

Duurzaamheid, hygiëne, veiligheid en enthousiasme behoren tot de waarden die de KWC group het beste omschrijven.

KWC Professional, jouw juiste keuze!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details