BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Innovatieve toegangscontrolesystemen op maat van de hotelsector
Automatisch openende en sluitende deuren dragen bij tot extra comfort, hygiënischere omstandigheden en minder besmettingsgevaar in een gebouw.

Innovatieve toegangscontrolesystemen op maat van de hotelsector

Hoteluitbaters zijn voortdurend op zoek naar manieren om de gastervaring te verbeteren en de operationele efficiëntie te verhogen. Een veilige, eenvoudige en gepersonaliseerde toegang tot kamers en faciliteiten is een van de oplossingen om deze doelstellingen te realiseren. Met een uitgebreid assortiment toegangsoplossingen op maat van de hospitalitysector is dormakaba een van de marktspelers die mee het verschil maakt.

Van pensions, hostels of resortcomplexen tot luxehotelketens: in elke situatie verwachten gasten een vriendelijke verwelkoming en een gezellige en veilige logeeromgeving. Alleen al de manier waarop de deur naar de hotelreceptie opengaat, speelt hier een belangrijke rol in. Een hartelijk onthaal komt niet alleen van het personeel, maar hangt ook af van een naadloze interactie tussen comfort, design en technologie.

Als hoteluitbater of -medewerker wil je het je gasten zo makkelijk mogelijk maken, onder meer door een korte inchecktijd en het gebruik van digitale technologie voor toegangsrechten. Het automatisch en gepersonaliseerd deuren laten openen en sluiten draagt bij tot een unieke gastervaring. Bovendien kan je met innovatieve toegangscontrolesystemen activiteiten in verschillende delen van je pand organiseren en beveiligen.

Naar een vlotter beheer van hotelkamers, met een eenvoudige, gemakkelijke en veilige toegang via smartphone en bijhorende app.

Ijzersterke reputatie

Een van de spelers die al vele jaren een ijzersterke reputatie heeft opgebouwd op het vlak van innovatieve toegangscontrolesystemen voor de hospitalitysector, is dormakaba. Deze marktspeler ontstond in 2015 uit de fusie van DORMA en KABA en maakt deel uit van de dormakaba Holding-groep, die wereldwijd actief is in meer dan vijftig landen. De Belgische vestiging van dormakaba bevindt zich in Brugge. Vanuit dit kantoor begeleidt een team van toegewijde specialisten tal van klanten, zoals Mix Hotel in Brussel, Beach Palace Hotel in Blankenberge, Hotel Navarra in Brugge en diverse hotels uit de Ibis Budget- en Ibis Styles-keten. Stuk voor stuk tevreden klanten die dankbaar gebruik maken van de moderne toegangssystemen die dormakaba Belgium nv hen aanbiedt.

Naar een vlotter beheer van hotelkamers, met een eenvoudige, gemakkelijke en veilige toegang via smartphone en bijhorende app.

Oplossingen in een oogopslag

Via nieuwe en laagdrempelige toegangstechnologie de toegevoegde waarde voor de klant en de loyaliteit van de hotelgast verhogen, daar gaat het bij dormakaba om. Dit begint in de lobby en aan de receptiedesk, met automatische deurtoegangssystemen voor de hoofdtoegang tot je hotel. Inclusief een aangepaste, flexibele organisatie van toegangsrechten voor je gasten en personeel met geïntegreerde systemen voor toegangsbeheer. Ook achter de schermen biedt technologie een belangrijke meerwaarde, met toegangssystemen voor brandbeveiliging, vluchtwegbeveiliging en toegankelijkheid in gangen, doorgangen of andere toegangspunten conform specifieke wettelijke vereisten. Wanneer deuren automatisch openen en sluiten, draagt dit bij tot extra comfort, hygiënischere omstandigheden en minder besmettingsgevaar in het gebouw. Wat dacht je trouwens van een vlotter beheer van hotelkamers, met een eenvoudige, gemakkelijke en veilige toegang via elektronische hoteldeursloten of smartphone en bijhorende app? Dit geldt bovendien ook voor de toegang tot de hotelfaciliteiten, zoals vergaderzalen, spa, fitnessruimte of restaurant, uitgerust met flexibele en esthetisch verantwoorde toegangssystemen.

Een naadloze interactie tussen comfort, design en technologie.

In de kijker: Ambiance en Matrix

In tegenstelling tot een traditioneel woon- of kantoorgebouw kan het beheer van de toegang in een hotel met vele deuren en verschillende gebruikers zeer complex zijn. Met de Ambiance- en Matrix-oplossing van dormakaba beheer je moeiteloos alle aspecten van de toegangscontrole voor je volledige pand, van ondergrondse parking en hotelkamers tot zelfs de perimeter van het gebouw. Deze oplossing wordt beheerd vanuit één enkele interface, zodat­ je altijd een goed overzicht behoudt en heel wat tijd voor het toegangsbeheer bespaart.

Eén gecombineerd systeem voor het toegangscontrolebeheer van alle ruimtes biedt heel wat voordelen, zoals het in real time bijwerken van toegangsautorisaties, één centraal punt voor service en ondersteuning, een helder zicht op het toegangsbeheer en een eenvoudige installatie en onderhoud. ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details