BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Eastbridge maakt het verschil met premium onderhoudscontracten
Eastbridges 360 gradenaanpak, waarbij de vaatwasspecialist klanten ondersteunt van aankoop tot onderhoud, kent een groot succes.

Eastbridge maakt het verschil met premium onderhoudscontracten

Omdat zelfs een hoogwaardige vaatwasmachine wel eens in panne kan vallen, biedt vaatwasexpert Eastbridge niet alleen premium merken, maar ook premium service aan. Een slimme zet, want zo onderscheidt deze specialist uit Grimbergen zich van de grotere spelers op de markt. “Onze 360 gradenaanpak, waarbij we klanten ondersteunen van aankoop tot onderhoud, kent een groot succes”, bevestigt zaakvoerder Sebastien Decnoop.

Eastbridge garandeert uitstekende reinigings- en droogresultaten door premium producten.

In 2019 richtten Sebastien Decnoop, Sebastian Bednarz en Rudy De Vos Eastbridge op met een uitgesproken missie: technische expertise en professionele ondersteuning aanbieden op het vlak van vaatwastechniek. “We kozen bewust voor één specialisatie, omdat we de beste service willen garanderen voor onze klanten. Dat stopt niet bij de verkoop van een machine of product”, legt zaakvoerder Sebastien uit. “Door onze diepgaande technische kennis gaan we een stapje verder en adviseren we klanten over het juiste gebruik van de machines, de nodige accessoires en staan we hen bij met regelmatig onderhoud en snelle interventies.”

De expertise van Eastbridge beperkt zich niet tot het door en door kennen van een bepaalde vaatwasmachine en zijn functionaliteiten. Het bedrijf zoekt proactief naar oplossingen die de efficiëntie in de keuken vergroten. Een voorbeeld daarvan is het gebruik van osmose. “Deze waterbehandeling is een must voor je glazen. Het water is na toepassing van osmose vrij van alle mineralen, waardoor er geen residu op je servies achterblijft. Je kan de glazen zo uit de vaatwasser halen en ophangen. Geen nood om ze af te drogen.”

Bij panne is je contactpersoon rechtstreeks bereikbaar.

Onderhoud en ondersteuning in één contract

Bij Eastbridge reken je niet enkel op doordacht advies bij de keuze van een geschikte vaatwasmachine voor je keuken, maar vertrouw je tegelijk op een degelijke technische ondersteuning. Het bedrijf biedt namelijk een contract aan dat onderhoud en ondersteuning combineert. Kies je een platinum onderhoudscontract bij Eastbridge, dan geniet je bovendien van vijftien procent korting op alle interventies en alle wisselstukken.

“Wanneer je toestel het laat afweten in volle bedrijvigheid, heb je een partner nodig die je onmiddellijk te woord staat en je zo snel mogelijk verder helpt. Een propere vaat is een cruciaal onderdeel van je shift. De vaatwasmachine moet dus maximaal operationeel blijven”, gaat Sebastien verder. “Bij panne is je contactpersoon rechtstreeks bereikbaar. Deze technische specialist is trouwens je vaste aanspreekpunt van aankoop tot onderhoud en is dus vertrouwd met jouw zaak. We proberen het euvel altijd eerst telefonisch te verhelpen, want soms zijn maar een paar manipulaties nodig om de machine weer in gang te krijgen. Lukt dit niet, dan sturen we de dag zelf een technieker naar je toe.”

Wil je de kracht van een schitterende vaat zelf ontdekken? Kom dan zeker eens langs op stand 5135.

Advies op maat

Eastbridge heeft op vier jaar tijd een breed klantenbestand uitgebouwd, van de betere frituur tot het sterrenrestaurant, inclusief hotels, zoals het Yalo-hotel in Gent. Sebastien: “Het hotelwezen willen we volop verder ontwikkelen, want we merken dat onze all-in-one aanpak ook bij hoteleigenaars, keukenverantwoordelijken en aankoopmanagers aanslaat.”

Hoewel Eastbridge inzet op premium merken, biedt de specialist ook een basisrange aan, voor prijsgevoelige klanten. “Deze vaatwasmachines scoren nog steeds goed qua kwaliteit, maar hebben minder hightechfuncties dan de bekende merken. De propere vaat blijft dus gewaarborgd en zo spelen we perfect in op de specifieke noden van elke horecazaak. Daarnaast werken we ook met plezier een leasingcontract of een aankoop op afbetaling uit, indien gewenst.”

Dit jaar neemt Eastbridge al voor de derde keer deel aan de Horeca Expo in Gent. Wil je de kracht van een schitterende vaat zelf ontdekken? Kom dan zeker eens langs op stand 5135.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details