BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
COREtec® Floors lanceert nieuwe website

COREtec® Floors lanceert nieuwe website

COREtec® Floors kondigde onlangs met trots de lancering aan van hun gloednieuwe website, een ware digitale oase vol inspiratie en handige tools om van je huis een echte thuis te maken. Of je nu op zoek bent naar vloerinspiratie op basis van kleur, plank, tegels of visgraatpatronen, of nood hebt aan informatie: deze website is ontworpen om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Wat kan je verwachten?

  • Ontdek foto’s van het uitgebreide aanbod stijlen, kleuren en patronen. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en visualiseer hoe je jouw interieur kan transformeren met de COREtec® Room Visualiser.
  • Sla de vloer(en) die je leuk vindt op dankzij de handige ‘favorieten’-tool. Als websitebezoeker kan je zo de vloeren als het ware bijhouden, om later te delen, of mee te nemen naar je lokale verdeler.
  • Kan je niet kiezen? Maak dan gebruik van de ‘vergelijk’-tool waarbij je tot maar liefst 4 vloeren met elkaar kan vergelijken in een gemakkelijk overzicht, dat je kan delen of opslaan voor later.
  • Vind gemakkelijk een verkooppunt in je buurt dankzij de interactieve ‘Dealer Locator’. Je kan er onder andere filteren op afstand en collectie. Ook je favoriete verkooppunt(en) kan je bovendien opslaan.
  • COREtec®, de slimme keuze: ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor een COREtec®-vloer. Je vindt op hun website alle informatie over de voordelen, duurzaamheid en innovatieve eigenschappen van COREtec®-vloeren om je te overtuigen waarom dit de beste keuze is voor je huis.

Inspirerend en eenvoudig

De look & feel en structuur van de nieuwe website zorgt ervoor dat de bezoeker moeiteloos kan navigeren door de pagina’s, en gemakkelijk vloeren kan opzoeken en terugvinden.

Bezoek hun website www.coretecfloors.com en ontdek het zelf!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details