BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Buitengewoon beleven voor de horeca en hospitality
Het Palmiye Skyroof lamellendak laat gasten in alle weersomstandigheden genieten van de buitenlucht.

Buitengewoon beleven voor de horeca en hospitality

Partner voor perfect gastheerschap 

Palmiye Benelux staat voor buitengewoon beleven. Als partner ondersteunt en ontzorgt Palmiye horecazaken om het beste gastheerschap te bieden. Het merk biedt een aantrekkelijk scala aan (gemotoriseerde) terrasoverkappingen, glaswanden en zonweringsproducten. Op maat, welteverstaan. Marco de Jong, salesmanager bij Palmiye Benelux, vertelt hoe het bedrijf de perfecte partner is voor jouw hotel. 

De afgelopen jaren verdiepte Marco de Jong zich in de horecabranche en deed een belangrijk inzicht op: “Als ik iets geleerd heb in het contact met zowel eigenaren van diverse horecagelegenheden, als met ons geselecteerde dealernetwerk, is het dat horeca een ambacht is. Twee woorden zijn hierin essentieel: aandacht en ontzorging. Ze vormen belangrijke sleutels voor een goede beleving bij de gast. Wij bieden hotels, restaurants en cafés de mogelijkheid om de buitenruimte optimaal te benutten zodat je het hele jaar door je gastheerschap kan uitoefenen. Met onze producten gaat jouw aandacht volledig naar jouw gasten.”

365 dagen genieten van een buitenruimte? 

Het aanbod van Palmiye stelt horeca-ondernemers in staat meer uit de totale beleving van hun gasten te halen. De Jong: “Met het juiste type terrasoverkapping kunnen hotels hun gasten 365 dagen per jaar voorzien van een buitenruimte. Ongeacht het weer.” Zowel tijdens mooie zomerdagen als op regenachtige of winterse dagen genieten gasten van het terras met een overkapping, voor de betreffende locatie helemaal op maat gemaakt. Tegelijkertijd wordt de sfeer niet verstoord door plots omslaande weersomstandigheden. Met een druk op de knop wordt een overkapping eenvoudig gesloten of geopend. Geen onderbrekingen of onhandige verplaatsingen van buiten naar binnen dus. Dat maakt dat de gasten eindeloos genieten van een buitenruimte. Met behoud van flexibiliteit.”

Open of dicht, met een druk op de knop bedien je de overkapping.

Tot in de details

Aandacht zit in de details, vindt De Jong. Daarin wil hij met Palmiye Benelux excelleren. “Daarom werken we nauw samen met een geselecteerd netwerk van partners”, zegt hij. “En we staan volop in contact met de horecazaken zelf. Zo leren we wat belangrijk is om het verschil te maken voor hun gasten. Vervolgens kijken we hoe onze producten daarbij kunnen helpen.”

Palmiye laat niets aan het toeval over. “Details gaan over het optimaal laten aansluiten van onze oplossingen bij de sfeer en stijl van het hotel. We plaatsen niet zomaar een overkapping. Om een goed beeld te geven maken we een 3D-tekening zodat je van tevoren een realistisch beeld krijgt. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om de overkappingen te verrijken. Zo biedt de ingebouwde energiezuinige ledverlichting de mogelijkheid om de perfecte ambiance te creëren. Met eventuele glaswanden hoeft ook de wind geen spelbreker te zijn voor de gasten.”

Een onvergetelijke lunch, diner of borrel

Marco de Jong staat nog even stil bij de werkwijze van Palmiye. “We hebben alles in huis om van a tot z de ideale overdekte buitenruimte samen te stellen. Samen kijken we er op toe dat alle ingrediënten aanwezig zijn om meer mensen een onvergetelijk weekend weg of de perfecte zakelijke overnachting te bieden. Met onze focus op het buitenterras en jouw expertise op hotelvlak gaan we voor het maximale. Of zoals we bij Palmiye zeggen: voor buitengewoon beleven.” ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details