BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Terug naar overzicht

Brustor NV

Brustor is een Belgische, familiale onderneming die door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationaal sterke speler in de markt van de zonwering.

Meer dan 50 jaar ervaring

In 1965 startte Louis Brutsaert een eigen bedrijf in dekzeilen en huiszonwering. Het bedrijf onder de naam L. Brutsaert bouwde een stevige basis uit, met alle kennis en ervaring in huis werd in 1997 het merkt Brustor gelanceerd. We zijn met Brustor erg snel gegroeid de laatste jaren, in  2011 lanceerden we de terrasoverkappingen met lamellen dak, wat wij Outdoor Living noemen. Dat gaf een boost aan onze bedrijfsvoering en de productiesite werd te klein.

In 2013 bouwden we dan ook een volledig nieuwe bedrijfssite op een terrein van 50.000 m² met eigen productiefaciliteit, magazijn en kantoorgebouw in het West-Vlaamse Gullegem waar we zowel knikarmschermen, veranda-zonwering, screens als terrasoverkappingen produceren. Topproducten vereisen een geolied machinepark dat de modernste productie- en assemblagetechnieken aankan. Dankzij de eigen poederlakkerij, zagerij, confectie, montage – en controleafdeling gebeurt het volledig productieproces in eigen beheer, wat zorgt voor een 100% Belgisch design én fabricaat! Aangestuurd door technisch onderlegd personeel garanderen we een hoge productiviteit. Dankzij ons volautomatisch magazijn doen we aan efficiënt stockbeheer en kunnen we onze productielijnen vlot bevoorraden.

Pionier voor terrasoverkappingen

Als pionier inzake terrasoverkappingen met openschuifbare en kantelbare lamellendaken, vinden we het belangrijk om te blijven innoveren. Daarom gaan we steeds op zoek naar nieuwe oplossingen en gaan we tot het uiterste om van elk product een persoonlijke zonwering te maken op maat van jouw huis en tuin, waar je nog jaren van kan genieten.  Onze aluminium terrasoverkappingen, zonneschermen, verandazonwering en screens zijn gemaakt met oog voor detail en hebben verschillende functies en opties die uw buitenruimte zowel beschermen als verbeteren.

We zijn trots op onze sterke groeicijfers en danken dit aan onze medewerkers en professioneel dealernetwerk. Innovatie, kwaliteit en een bijzonder hoge graad van techniciteit vormen nog steeds de sleutel tot het succes van Brustor.

Tip ! De Brustor producten worden wereldwijd verkocht via een netwerk van erkende Brustor dealers.

Zoek snel een dealer in jouw buurt !

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Zonwering Adres Muizelstraat 20
8560 Gullegem
België
Telefoonnummer +32 56 53 E-mailadres [email protected] Website brustor.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details