BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Terug naar overzicht

Castel projects

Castel Projects is uw professionele partner voor in- en outdoor stoelen, tafels en maatwerk zitbanken voor de hospitality- en projectmarkt. Met een focus op een gepersonaliseerde aanpak, zijn wij gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve meubeloplossingen die perfect aansluiten bij de visie en behoeften van onze klanten. Onze nauwe samenwerking met (interieur-)architecten, hotelgroepen en horeca-uitbaters stelt ons in staat om unieke resultaten te realiseren die de gastenervaring naar een hoger niveau tillen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche begrijpen wij het belang van een goed doordacht interieur voor de totale gastenbeleving. We streven er dan ook naar om niet alleen functionele meubels te leveren, maar ook om een sfeer te creëren die uitnodigend, comfortabel en memorabel is voor elke bezoeker.

Ons familiebedrijf streeft naar kwaliteit en een sterke service. Met een breed gamma aan Europese merken en eigen maatwerk, gecombineerd met onze productkennis doen wij meer dan enkel meubilair verkopen.

We kijken ernaar uit om samen met u uw volgende project te realiseren!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Designmerken en Meubelen Adres Meenseweg 167
8900 Ieper
België
Telefoonnummer +32 57 20 61 96 E-mailadres [email protected] Website castelprojects.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details