BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Terug naar overzicht

SALTO Systems BVBA

SALTO Systems ontketende in 2001 een revolutie op het gebied van toegangscontrole met de introductie van de SALTO Virtual Network SVN data-on-card technologie en geavanceerde batterijgevoede, draadloze, elektronische intelligente deursloten.

Al bijna 20 jaar staat SALTO synoniem voor innovatieve oplossingen, waaronder stand-alone, cloud-based en mobiele applicaties, die nieuwe normen stellen op het gebied van beveiliging, beheer, flexibiliteit en design die praktische voordelen bieden voor vrijwel elk type deur en gebouw. In een breed scala van sectoren wordt SALTO algemeen erkend als een wereldwijde marktleider op het gebied van intelligente elektronische toegangscontrole-oplossingen.

Ons doel

SALTO Systems ontwikkelt en produceert geavanceerde en betrouwbare draadloze elektronische toegangscontrole-oplossingen die het leven van de mensen die onze systemen gebruiken aangenamer, comfortabeler en veiliger maken.

We brengen toegevoegde waarde voor onze klanten, waardoor het gemakkelijker wordt om beslissingen te nemen en faciliteiten slimmer te beheren. Ons doel is om niet alleen tot de top drie van bedrijven in onze sector ter wereld te behoren, maar ook om uw nummer één leverancier van slimme elektronische toegangscontrole te zijn. Als organisatie willen we een ecosysteem creëren van eindgebruikers, klanten, partners, medewerkers en leveranciers met wie we langdurige win-winrelaties opbouwen, geleid door nabijheid, flexibiliteit, integriteit en vertrouwen.

We streven ernaar een aantrekkelijk bedrijf te zijn voor de mensen die bij SALTO werken, met voordelen, diensten en aandacht die bijdragen aan het verbeteren van hun persoonlijke en professionele doelen. We verwachten en waarderen efficiënt en verantwoord werk, maar ook de passie om de beste oplossingen en geavanceerde technologieën aan onze klanten te bieden.

Bij SALTO zijn we ons ervan bewust dat we, naast de producten, technologieën en diensten die we leveren, deel uitmaken van een veel breder kader. Daarom zetten we ons in om verantwoordelijk te zijn met betrekking tot het milieu en duurzaamheid. Deze verantwoordelijkheid gaat verder dan de bedrijfsdoelstellingen en is ons vaste compromis om een reeks activiteiten die in overeenstemming zijn met deze principes continu levend te houden.

algemene informatie

Services ToegangscontroleToegangsoplossingen Adres Lenniksebaan 451
1070 Brussel
België
Telefoonnummer +32 2 588 5068 Website saltosystems.com/nl-be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details