BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Terug naar overzicht

HYLA België

Wij bieden een breed scala aan voordelen voor onze klanten en hun medewerkers dankzij onze duurzame hygiëneoplossingen.

Gezondere binnenvlucht: onze geavanceerde luchtreinigers verwijderen effectief allergenen, bacteriën en verontreinigende stoffen, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Dit resulteert in een gezonder binnenmilieu en een verbeterde algehele gezondheid.

Verhoogde productiviteit: door een gezonder binnenmilieu en verminderde blootstelling aan allergenen en verontreinigende stoffen, ervaren medewerkers mogelijk minder gezondheidsproblemen. Dit kan leiden tot minder ziekteverzuim en een verhoogde productiviteit op de werkvloer.

Efficiënter werken: met onze ergonomische apparaten kunnen medewerkers efficiënter en comfortabeler schoonmaken. Dit bespaart tijd en energie, waardoor ze kunnen efficiënter en zonder fysieke belasting schoonmaken, wat resulteert in meer comfort en tijdsbesparing.

Met onze duurzame hygiëneoplossingen streven we ernaar om zowel klanten als hun medewerkers te voorzien van een gezondere en productievere omgeving.
Door het creëren van schone en comfortabele ruimtes, dragen we bij aan een betere levenskwaliteit en een positieve werkomgeving.

algemene informatie

Services Duurzame hygiëneoplossingen Adres Koedreef 18
9070 Destelbergen
België
Telefoonnummer +32 9 279 33 33 E-mailadres info@hyla-belgie.be Website hyla-belgie.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details