BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Terug naar overzicht

Group-f Cleaning & Hospitality

Group-f begon als een hecht familiebedrijf in 2004 en is ondertussen uitgegroeid tot een innovatief en toonaangevend multiservice bedrijf in de facilitaire sector met een omzet van 70 miljoen en 2286 medewerkers.
Onze dienstverlening bestaat uit 5 belangrijke pijlers: Hotel Cleaning, Professionele Cleaning, Aviation, Dienstencheques en Rental.

Bij Group-f is onze missie om samen met onze enthousiaste medewerkers een efficiënte en duurzame dienstverlening op maat aan te bieden. Hiermee ontzorgen we onze klanten zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness. Aan onze waarden als familiebedrijf blijven we trouw en garanderen steeds een persoonlijke aanpak. Dit doen we letterlijk door ter plaatse onze kennis en expertise te delen; Kwaliteit is géén toeval.

Daarnaast denken we graag out of the box, vanuit onze passie beantwoorden we met een oplossingsgerichte mindset de vragen van onze klant, altijd met het oog op innovatie en duurzaamheid. Daar ligt onze kracht! We streven naar standvastige relaties met onze klanten en werknemers, alsook met onze partners; Bij ons maken vele helden licht werk.

Onze helden dragen niet alleen een steentje bij tot de successen van vandaag, ze bouwen mee aan de grote ambities van morgen.

Group-f, dat is ‘heroes for heroes!’

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services CleaningHospitality Adres Prins Boudewijnlaan 9 unit 11
2250 Kontich
België
Telefoonnummer 0800 96 096 Website group-f.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details