BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Terug naar overzicht

Fine Dining & Living

Fine Dining & Living, voorheen Aerts NV, is een in België gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de productie en distributie van hoogwaardig servies. Met zeven verschillende merken onder haar paraplu biedt Fine Dining & Living een breed assortiment producten van topkwaliteit om te voldoen aan de behoeften van zowel professionele koks als thuiskoks.

Binnen de horecasector springen vier merken eruit: Fine2Dine, CHIC, BONBISTRO en WOOD&FOOD. Deze merken leveren topklasse servies aan restaurants, hotels en andere horecagelegenheden die hun gasten een voortreffelijke eet- en leefervaring willen bieden.

Voor de detailhandel introduceert Fine Dining & Living drie merken: Salt&Pepper Europe, S|P Collection en ONA. Deze merken zijn exclusief ontworpen om tegemoet te komen aan de veeleisende smaak van retailklanten en bieden een scala aan opties op het gebied van lekker eten en wonen om hun persoonlijke eet- en woonervaringen te verbeteren.

Bij Fine Dining & Living is ons belangrijkste doel om klanten een ongeëvenaarde reis door de wereld van lekker eten en wonen te bieden. Door een divers aanbod van merken te bieden, stellen we klanten in staat om te kiezen uit een verscheidenheid aan stijlen, producten en diensten die perfect aansluiten bij hun individuele behoeften en voorkeuren.

algemene informatie

Services Tableware Adres Herentalseweg 66
2440 Geel
België
Telefoonnummer 014/24.29.00 E-mailadres [email protected] Website finediningandliving.eu/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details