BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
voco™ Brussels City North: nieuw hotelmerk in België
Het hotel beschikt over een opvallende toren van vijftig meter hoog met enorme glazen ramen en een panoramisch uitzicht op Brussel.

voco™ Brussels City North: nieuw hotelmerk in België

PREM Hospitality pakt uit met een “Prem-eur”. De prominente speler in het hospitality management van hotels in opdracht van lokale en internationale eigenaars en investeerders, zet zijn groei in continentaal Europa en zijn samenwerking met IHG Hotels & Resorts voort met de opening van vocoTM Brussels City North. Als eerste in zijn soort in België zal vocoTM Brussels City North focussen op innovatie en staat het symbool voor de toekomst van de horeca.

Het gloednieuwe vocoTM Brussels City North bevindt zich op de volledig gerenoveerde Innovation Campus van Living Tomorrow, in 1990 opgericht door Frank Belien. De site zelf biedt de ideale omgeving midden in een groen landschap. Het hotel blijft vlot bereikbaar via de E19 en E40, op tien minuten van Brussels Airport en het centrum van Brussel. Voor Bouke Koppert, Chief Operating Officer van PREM Group voor Europa, weerspiegelt de opening van dit nieuwe hotel de duidelijke ambitie van de PREM-groep in Europa en België in het bijzonder: “We hebben minstens drie goede redenen om ons te verheugen op deze overeenkomst en onze rol als operationele beheerder van dit splinternieuwe hotel. Zo betekent de opening van een nieuw hotel aan de noordrand van de Europese hoofdstad een prachtige uitdaging. Daarnaast is vocoTM hotels een merknaam die borg staat voor innovatie, een sterke eigen persoonlijkheid en veel fun. Daar zeg je als PREM Hospitality geen neen tegen. Tot slot belooft de
samenwerking met Living Tomorrow in zijn allernieuwste versie voor de reizigers, of ze voor hun werk of plezier bij ons verblijven, een bijzonder boeiend beleefmoment te worden.”

Praktisch en duurzaam

vocoTM Brussels City North, een viersterren plus hotel, beschikt over een moderne uitrusting en technologie. Van robothonden tot gerobotiseerde bagagedragers. Zowel zakenlui als toeristen genieten van een premium verblijf in een van de 89 kamers of drie suites. Er is een auditorium, een restaurant en bar, parkeervoorzieningen met laadmogelijkheden en het loyaliteitsprogramma via IHG® One Rewards. 

Lokaal verankerd

VocoTM Brussels City North stelt zich uitdrukkelijk tot doel lokale bedrijven, gemeenschappen en leveranciers te ondersteunen. “We creëren een veertigtal nieuwe jobs en ambiëren om één van de belangrijkste meeting points te worden van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Internationale en lokale networking maken deel uit van het DNA van vocoTM. Voor PREM Hospitality wordt het een eer om deze doelstelling iedere dag na te streven en te bereiken”, besluit Bouke. ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details