BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Van RFID-hotelsloten tot Your Mobile Key: innovatieve toegangssystemen voor elk hotel
Welkom bij Hotek Hospitality Group in het Nederlandse Etten-Leur.

Van RFID-hotelsloten tot Your Mobile Key: innovatieve toegangssystemen voor elk hotel

Meer dan tienduizend klanten in ruim honderd landen, met in totaal al 1,5 miljoen geïnstalleerde sloten. Dit indrukwekkende trackrecord heeft Hotek Hospitality Group de voorbije 25 jaar opgebouwd. Vanuit het Nederlandse Etten-Leur bouwt zaakvoerder Dolf Mulder met zijn team een innovatief assortiment van ingenieuze keycardsystemen, hotelaccessoires en beveiligingsoplossingen voor de hospitalitysector uit. Van vakantieparken tot cruiseschepen: voor elke klant biedt het bedrijf offline- en onlinetoepassingen aan, gebaseerd op de nieuwste technieken.

Sinds haar oprichting in 1999 is Hotek Hospitality Group uitgegroeid tot marktleider op het gebied van toekomstbestendige hotelsloten. “Vergeet de traditionele sleutel voor hotelkamers. Een hotelslot met sleutelkaart, uitgerust met een contactloos RFID-systeem, werkt veel makkelijker dan een gewone sleutel”, bevestigt zaakvoerder Dolf Mulder. “Binnen ons aanbod van trendy hotelsloten bieden we verschillende modellen aan die stuk voor stuk betrouwbaar, veilig en onderhoudsarm zijn. Bovendien kan elke klant op onze Hotek-monteurs rekenen voor een feilloze installatie en een persoonlijke aftersales-service.”

Het Hotek Classic-hotelslot is een perfect voorbeeld van een traditioneel hotelslot, met de techniek van de toekomst.

Betrouwbare leverancier van RFID-technologie

Hotek Hospitality Group is niet alleen trendsetter op het gebied van innovatieve en designvolle hotelsloten, maar ook een betrouwbare leverancier van RFID-technologie. “We leveren RFID-sloten en RFID-kaarten voor elke deur”, aldus Dolf. “Door de Radio Frequency Identifcation-techniek wordt informatie van een afstand opgeslagen of gelezen via een RFID-tag. Omdat de RFID-sloten van Hotek een lezer hebben, kan je met behulp van een RFID-kaart via radiofrequentie een hoteldeur vlot ontgrendelen. Het gebruik van een RFID-slot en de bijhorende kaart creëert een aangename hotelervaring: gasten hoeven geen grote of onhandige sleutel mee te nemen en de kaart past gemakkelijk in een portemonnee.”

De veelzijdige Hotek Small Line-hotelsloten zijn eenvoudig te installeren en toepasbaar op elke hoteldeur.

Your Mobile Key: uniek platform

De gastbeleving wordt nog een niveau hoger getild wanneer je als hoteluitbater gebruik maakt van zogenaamde mobile keys. Het Hotek-team ontwikkelde een uniek cloud hosted platform – Your Mobile Key – waardoor zowel hotelgasten als -medewerkers een hotelslot makkelijk elektronisch kunnen openen met hun smartphone, zonder gebruik te moeten maken van een app. Dolf licht toe: “Met onze webapp Your Mobile Key ben je volledig onafhankelijk van een derde partij en heb je altijd toegang tot de cloud. Onze IoT-based software maakt mogelijk dat hotelsloten via een beveiligde internetverbinding in contact staan met de mobiele telefoons van je hotelgast en -medewerkers. Deze techniek laat bovendien toe om in real time online gegevens te verzenden en te ontvangen, waardoor je een toekomstbestendig en veilig online toegangscontrolesysteem kan uitbouwen.”

Maak kennis met Your Mobile Key, waarmee hotelgasten en -medewerkers een hotelslot makkelijk elektronisch kunnen openen met hun smartphone, zonder gebruik te moeten maken van een app.

All-in service, met focus op veiligheid

Op dit moment werken zo’n 350 hotels in de Benelux met deze unieke technologie. “Een van onze USP’s is dat we mobiele toegangsoplossingen ontwikkelen en bouwen die maximaal rekening houden met de wensen en noden van hoteluitbaters”, geeft Dolf aan. “Omdat we al een kwarteeuw de nodige kennis en expertise in onze branche hebben opgebouwd, bieden we elke klant een all-in service aan, van ontwikkeling en productie tot assemblage en montage van toegangssystemen. Uiteraard dulden we ook geen enkel compromis op het vlak van veiligheid. Zo maakt Your Mobile Key gebruik van 256 AES-encryptie, de hoogste veiligheidsstandaard op de markt. Ons cloudplatform draait op private hosting, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe applicaties zoals Windows Azure. Elk slot dat we aanbieden, is uniek met een eigen encryptiesleutel. En ook heel belangrijk: we monitoren 24/7 hoe ons platform draait. Dit biedt onze klanten extra gemoedsrust en comfort.”

Het Hotek Classic-hotelslot is beschikbaar in elk gewenst design.

Duurzame oplossingen

Last but not least staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Hotek Hospitality Group. “We streven ernaar om milieuvriendelijke oplossingen te bieden die zowel de kosten verlagen als de ecologische voetafdruk van onze klanten in de hotelbranche verminderen. Door onze slimme technologieën helpen we bijvoorbeeld om het gebruik van plastic hotelbadges drastisch te reduceren.” ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details