BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Unieke toolkit voor het ontwerp van inspirerende badkameroplossingen
Singular is een eenvoudig en flexibel concept waar productkennis, sectorexpertise en ontwerpdiensten samenkomen in een toolkit voor de professional.

Unieke toolkit voor het ontwerp van inspirerende badkameroplossingen

Onestopshop voor hotelsector

In de hotelsector mag het belang van hoogwaardige badkameroplossingen niet onderschat worden. Een goed ontworpen en uitgeruste badkamer maakt het verschil tussen een gemiddeld hotel en een uitzonderlijke accommodatie. Met Singular lanceert Ideal Standard een uniek  concept waarbij klanten – van architecten tot installateurs – via één leverancier en vast aanspreekpunt toegang hebben tot een onbeperkt aantal badkameroplossingen. Dit biedt hen de kans om holistische badkamerontwerpen te creëren.

Badkameroplossingen in de hotelsector spelen een cruciale rol bij het bieden van comfort, functionaliteit en esthetiek aan hotelgasten en -bezoekers. Zij willen zich thuis voelen, zelfs als ze op reis zijn. Een luxueuze en goed uitgeruste badkamer draagt bij aan dat gevoel van comfort. Daarom moet elk hotel – van B&B tot vijfsterrenhotel – aandacht besteden aan ruime douches, moderne kranen, hoogwaardige sanitairproducten en voldoende opbergruimte om aan de behoeften van elke gast te voldoen. 

Naast comfort dragen badkameroplossingen ook bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in de hospitalitysector. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van waterbesparende douchekoppen, energie-efficiënte verlichting en recyceerbare materialen. Deze elementen leveren hotels ook aanzienlijke kostenbeparingen op. 

Goede badkameroplossingen dragen bij tot het comfort en de duurzaamheid van een accommodatie.

Klare kijk op assortiment

Bij het ontwerpen van hotelbadkamers moeten architecten, ontwerpers, detailhandelaren en vaklui heel wat producten combineren, aangepast aan verschillende modellen, afwerkingen en maten. Kraanwerk, keramiek, meubels, baden, douches,… Hoe hou je een klare kijk op een assortiment dat vaak zeer uitgebreid is en snel wijzigt? Hoe maak je de juiste keuze uit duizenden badkamerproducten, om zo de meest gepaste oplossing voor een specifieke sanitaire ruimte te voorzien?

Onestopshopconcept

Ideal Standaard lanceert Singular, een eenvoudig en flexibel concept waarbij het bedrijf al haar productkennis, sectorexpertise en ontwerpdiensten samenbrengt tot een alomvattende toolkit voor de professional. Of je nu zoekt naar een doucheruimte in de trendkleur Silk Black, een elegante badkamer met de tijdloze Linda-X-collectie of een opvallende toiletruimte rond de iconische Tipo-Z-wastafel: met Singular vertrouw je erop dat alle producten binnen de voorgestelde oplossingen naadloos samenwerken, niet alleen qua design maar ook qua performance. 

Dit onestopshopconcept geeft je toegang tot een onbeperkt aantal inspirerende badkameroplossingen uit alle mogelijke productcategorieën, waaronder inbouwreservoirs, toiletten, kranen, wastafels, meubels, baden, douchevloeren, wanden en -systemen en bijpassende accessoires. 

Alle voorgestelde oplossingen werken naadloos samen, technisch en qua design.

Naar een harmonieuze badkameromgeving

Volgens Jan Peter Tewes, CEO van Ideal Standard, besparen klanten met Singular aanzienlijk veel tijd en budget: “Of het nu gaat om een paar badkamers in een gezellige B&B of honderd badkamers in een groot hotel: Singular creëert voor Ideal Standard ongeziene mogelijkheden voor doorgedreven praktisch advies, een ontwerpservice op maat en een zeer ervaren team van specialisten dat elk hotelproject ondersteunt. Door een eenvoudig selectieproces kunnen klanten onbeperkt oplossingen uit onze brede productportfolio verkennen en een harmonieuze badkameromgeving (laten) ontwerpen.” 

Toonaangevende speler

Met Singular zet Ideal Standard de toon in de branche van badkameroplossingen. Ideal Standard International is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige badkameroplossingen voor zowel residentiële als niet-residentiële markten, waaronder ook de hospitalitysector. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en samen te werken met designers van wereldklasse, richt het bedrijf zich op de ontwikkeling van innovatieve badkameroplossingen in verschillende productcategorieën, waaronder badkamerkeramiek, kranen en fittingen, baden en wellness, meubilair en accessoires. De producten worden verkocht onder sterke internationale en lokale merknamen zoals Ideal Standard, Armitage Shanks (UK), Porcher (Frankrijk), Ceramica Dolomite (Italië) en Vidima (Oost-Europa). ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details