BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Tourniquet met slimme techniek en slank design
Revo.PRIME: De mooiste manier om iemand welkom te heten.

Tourniquet met slimme techniek en slank design

GEZE Revo.PRIME: maximale designeisen, minimale kranshoogte.

De entree is het visitekaartje van een gebouw. De eerste indruk telt, met name voor hotels en openbare gebouwen. Architecten staan voor de uitdaging om design en technische aspecten harmonieus te combineren. Met de GEZE Revo.PRIME tourniquet worden design, techniek, energie-efficiëntie en toegankelijkheid moeiteloos verenigd.

De Revo.PRIME is onderdeel van een programma met slanke deur- en raamoplossingen van GEZE. Het product is profieltechnisch geminimaliseerd waarbij de Revo.PRIME een kranshoogte van maar 75 mm heeft. Door het slanke design past deze oplossing in vrijwel iedere gevel en zorgt het slechts 60 mm smalle profielsysteem voor maximale transparantie en aanzienlijk meer lichtinval. De Revo.PRIME is in iedere gewenste RAL kleur leverbaar en past dus bij iedere gevel en stijl. Het is echt het visitekaartje voor elk gebouw: ‘the most beautiful way to say welcome’.

Geavanceerde technologie 

Naast het fraaie design is de Revo.PRIME ook in technisch opzicht spraakmakend. In de tourniquet wordt gebruik gemaakt van een compleet nieuwe aandrijftechnologie waarbij de krachtige en slijtage-arme borstelloze motor een draaimoment van 1.000 Nm heeft. Dat zorgt niet alleen voor vloeiende bewegingen, maar ook voor extra veiligheid. Op het moment dat de deur om welke reden dan ook moet worden geremd staat deze direct stil. Een paar centimeter doorlopen, zoals gebruikelijk, is bij de Revo.PRIME niet aan de orde. Daardoor is het comfort van de doorloop gemaximaliseerd. Met een kleinere diameter kan een groter aantal bezoekers verwerkt worden. De motor is getest tot 2 miljoen cycli, wat feitelijk betekent dat deze een gebouwleven lang meegaat.

Custom en energie-efficiënt

De Revo.PRIME is leverbaar als 3- of 4-vleugelig deursysteem in een diameter tot 4 meter met een hoogte tot 3,50 meter. Alle afmetingen daarbuiten zijn op aanvraag. Behalve met automatische aandrijving is de tourniquet ook leverbaar in een handmatige versie. De vleugels worden in rust zodanig gepositioneerd dat er sprake is van een volledige afdichting voor een uitstekend isolerend effect tegen tocht, weersinvloeden en lawaai. De tourniquet kan naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld verlichting in het plafond, droogloopmat, et cetera.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details