BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
The Wizard Of Dreams maakt dromen waar op Horeca Expo

The Wizard Of Dreams maakt dromen waar op Horeca Expo

De toekomst van automatisatie? Die ligt in de dromen en mogelijkheden gecreëerd door The Wizard of Dreams, pioniers in technologie en systeemintegratie. Met geavanceerde oplossingen en slimme toepassingen transformeren ze hotels tot een innovatieve, efficiënte en energiezuinige omgeving.

“Guest room managementsystemen is het toverwoord waar het bij The Wizard of Dreams om gaat”, zegt zaakvoerder Tony Van der Voort. “Dat willen we mensen laten ervaren tijdens de Horeca Expo. We creëren een naadloze integratie tussen boekingssoftware en de gastervaring, met als doel gastvrijheid en comfort te verhogen. Dat start bij het inchecken, wanneer de naam en de taal van de gast herkend wordt, maar gaat nog veel verder. Je gaat de kamer binnen, de televisie begroet je, het touch­screen licht op, de gashaard ontsteekt, de temperatuur wordt ingesteld en gordijnen openen automatisch. Je kamer is klaar voor gebruik.”

Aan die ervaring wordt ook een controleluik gekoppeld voor de hotelier via het building managementsysteem. “Automatische aanwezigheidsdetectie laat toe de temperatuur exact in te stellen, te kijken of ramen open staan, maar ook of een kamer schoongemaakt moet worden”, vertelt Tony. “Checkt iemand uit, dan gaat de kamer in een slaapmodus. Die slimme systemen helpen je energiekosten onder controle te houden.”

Van room control tot access control

The Wizard of Dreams bouwt een verhaal rond domoticaproducten. Met een doordacht plan van aanpak staan ze als integrator en als buddy aan de zijde van de hotelier doorheen het hele proces. Ook achteraf blijven ze paraat. “We gaan voor maximale automatisatie die centraal wordt aangestuurd. Dat maakt het runnen van een hotel eenvoudiger en verlaagt ook de operationele kost. Doet zich een probleem voor? Dan kunnen wij vanop afstand meekijken”, zegt Tony. “Op onze stand tijdens de Horeca Expo willen we enerzijds de toegangscontrole tonen en anderzijds de bediening van een hotelkamer en hoe je daar sfeer schept met gepersonaliseerde lichtknoppen, room control, access control via smartphone, … Kom dus gerust ons verhaal ontdekken op stand 3341.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details