BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
The Hoxton brengt innovatief coworken naar Brussel
Het café is enkel toegankelijk voor leden en serveert heerlijke koffies.

The Hoxton brengt innovatief coworken naar Brussel

Naast Londen en Chicago heeft Brussel voortaan ook een eigen Working From_. Dit coworkingconcept van het Britse hotelmerk The Hoxton ontstond uit de groeiende nood aan flexibiliteit en comfort door het hybride werken. Sinds 1 september vind je deze kwalitatieve werkplekken in de Victoriatoren in het centrum van de hoofdstad. Hotelgasten en professionals komen er in een creatieve hub terecht, verspreid over vier verdiepingen met in totaal 580 bureaus.

In de coworkingruimtes Working From_ wil The Hoxton vooral een creatieve en inspirerende werkplek bieden. Ook in de Victoriatoren – het voormalige IBM-gebouw aan de Kruidtuin dat volledig gerenoveerd is – is dit het geval. De Britse hotelketen wil er productiviteit stimuleren en een creatieve gemeenschap samenbrengen. Het is zowel toegankelijk voor hotelgasten als voor externe professionals via dagpassen of maandelijkse abonnementen. Working From_ ontstond door het toenemende hybride werken en de nood aan flexibiliteit, comfort en een kwalitatieve kantoorruimte op technologisch en ecologisch vlak. Daarmee wordt vaarwel gezegd aan de traditionele kantoorsettings en worden open ruimtes, kleine en grote vergaderlokalen, coworkplekken en rustplekken om geconcentreerd te werken met open armen verwelkomd. 

De desk hop-formule is ideaal voor wie een flexwerkplek zoekt.

Dat volledige aanbod vind je sinds 1 september in The Hoxton in Brussel. Het doel? Creativiteit inspireren en productiviteit promoten. Met succes, want de vestigingen in Chicago en Londen zijn compleet volzet. Zo bouwde de hotelketen een sterke knowhow en expertise op van hoe de werkplek voor heel wat ondernemers, buurtbewoners en creatievelingen er moet uitzien. Daarnaast zijn ook heel wat bedrijven op zoek naar minder traditionele huurformules, die eerder op korte termijn gelden. De slim ontworpen ruimtes van The Hoxton gaan hand in hand met de hospitality die je van de hotelketen gewoon bent. Leden kunnen in alle vrijheid werken zoals zij het willen, wanneer ze het willen en hoe ze het willen.

Samenwerken in alle comfort

Meer dan een plaats om alleen te werken is Working From_ ook een plek om te netwerken en samen te werken. Als team, als flexplek of als permanent kantoor binnen een inspirerende community. Dat wordt versterkt door de typerende architectuur van de Victoriatoren in een concept van AIME Studios. De grote ramen van vloer tot plafond laten natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht over Brussel. Kwalitatief, ergonomisch en mooi meubilair maken er een gezellige, huiselijke plek van. 

Working From_ biedt plaats aan tien vergaderzalen die je eenvoudig kan reserveren.

De 580 bureaus in de coworkingruimtes zijn onderverdeeld in vier formules: private studios (vanaf 550 euro per maand), open studios (375 euro per maand), desk hop (250 euro per maand) en side hustler (75 euro per maand). Die laatste twee zijn eerder flexwerkplekken, waar de eerste twee plaats bieden aan vaste plekken voor teams, grotere bedrijven of voor wie graag vasthoudt aan een bepaalde werkroutine. 

Exclusieve ledenvoordelen

Alle ruimtes zijn uitgerust met modern comfort zoals snel internet, printers, oplaadpunten, vergaderruimtes, een postadres voor pakketjes, schoonmaak en rustige muziek. Bovendien geniet je er van de extra’s die The Hoxton aanbiedt, zoals snacks, fruit, thee, koffie en melk, maar ook de twee Duvet Days per jaar waar je op twee dagen naar keuze een gratis kamer in het hotel boekt. Daarnaast krijg je korting op kamers en restaurantbezoekjes in alle The Hoxtons wereldwijd en een deadline-hotline waar leden een hotelkamer kunnen boeken voor 45 euro wanneer ze nog laat aan het werk zijn. Je kan ook gratis deelnemen aan de events, workshops en netwerkevents georganiseerd door The Hoxton. Of wat dacht je van het members only-café, waar je lekkere baristakoffies bestelt?

Even een adempauze in de day beds.

Over de vier verdiepingen heen vind je tien reserveerbare vergaderzalen en op elke verdieping is een Library, waar je rustig kan werken of inspiratie opdoen tussen de boeken, die je ook kan ontlenen. Netwerken of een-op-eengesprekken voeren kan in de gezellige lounges met koffiehoekjes. Wie rustig wil bellen of een online meeting heeft, kan zich afzonderen in een van de 22 geluiddichte telefooncellen. In de day beds, uitgerust met tablets, een bijzettafeltje en gordijnen kan je even ontspannen en pauzeren. Dat doe je ook in de wintertuin, enkel toegankelijk voor leden of in de wellness studio met douches, beautyproducten, handdoeken en groepslessen. 

Op die manier wil Working From_ een echte community creëren en teamspirit stimuleren over verschillende vakgebieden heen. Het is een inclusieve omgeving die inspireert, cocreatie bevordert en innovatie promoot. Professionals leren er van elkaar en tillen hun werk naar nieuwe hoogtes. ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details