BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Tafels en stoelen die emoties oproepen
De meubels van Mobitect zijn ontworpen om emoties op te wekken en sfeer te creëren in je hotel.

Tafels en stoelen die emoties oproepen

Bij Mobitec gaan traditie en innovatie hand in hand

Mobitec is meer dan een producent van functioneel meubilair. In de hoogwaardige tafels en stoelen van het Belgische merk komen traditioneel vakmanschap en weldoordachte innovatie samen op een unieke wijze. Met de meubelstukken van Mobitec richt je je hotel stijlvol en origineel in, op de manier die je zelf voor ogen hebt.

Mobitec is al sinds de oprichting in Eupen in 1990 een gevestigde waarde in de Belgische meubelindustrie. Het bedrijf is fier op zijn Belgische roots, ook al bevindt het zich op het kruispunt van drie landsgrenzen en ligt de wereld binnen handbereik. Vanuit de productiefaciliteiten in Polen verdeelt Mobitec zijn kwaliteitsvol meubilair in meer dan tien Europese landen.

In de Poolse ateliers combineren vakmannen traditioneel craftsmanship met innovatieve technieken.

Samen naar een betere toekomst

Mobitec draagt duurzaamheid hoog in het vaandel, en wil meubilair produceren dat een positieve bijdrage levert aan het milieu en aan de maatschappij. Het bedrijf doet veel inspanningen om zijn koolstofuitstoot te verminderen en ontbossing tegen te gaan. Bij de ontwikkeling van circulaire producten en oplossingen betrekt Mobitec ook zijn partners, om op die manier samen te werken aan een betere toekomst.

Comfort om van te genieten

De meubels van Mobitec zijn tot in het kleinste detail afgewerkt. Toch komt comfort op de eerste plaats. Zitten op een stoel of eten aan een tafel van Mobitec is een moment om van te genieten. Door de zorgvuldige selectie van grondstoffen en het nauwgezette ambachtswerk waarmee ze vervaardigd zijn, hebben de meubelstukken een elegante en luxueuze uitstraling waarmee ze elke ruimte in een hotel mooier maken. Met een aangename hotelbeleving voor je gasten er bovenop.

Mobitec doet veel inspanningen om zijn koolstofuitstoot te verminderen en ontbossing tegen te gaan.

Meubelen met persoonlijkheid

Elk jaar verrassen de ontwerpers van Mobitec met nieuwe collecties, die zowel eigentijds als tijdloos zijn. Wat de meubelen echt onderscheidt, zijn de talloze aanpassingsmogelijkheden. Van de keuze van het onderstel tot de kleur van de metalen onderdelen: elk detail kan aangepast worden aan het interieur en de stijl van het hotel. Het is zelfs mogelijk om een gepersonaliseerd meubel te laten maken, volledig op maat.

Handgemaakt op bestelling 

Mobitec heeft geen stock: elk meubelstuk wordt op maat gemaakt door ervaren vakmannen. In de Poolse ateliers combineren zij traditioneel craftsmanship met innovatieve technieken om handgemaakte meubels van hoogstaande kwaliteit te vervaardigen. Zo vertel je een uniek verhaal met je meubilair.

De tafels en stoelen van Mobitec zijn tot in het kleinste detail afgewerkt.

Sfeer en emoties

Of je hotel nu klassiek, hedendaags, Scandinavisch, retro of natuurlijk is ingericht, Mobitec heeft een ruim gamma meubilair in verschillende stijlen. De meubels zijn ontworpen om ruimtes te verfraaien, emoties op te wekken en sfeer te creëren. Tal van hotels lieten zich al verleiden door de stijl, persoonlijkheid en kwaliteit van het Mobitec-gamma. Binnenkort jij ook? ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details