BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Slimme inrichting, met de juiste look-and-feel
“Als hospitality-experts werken wij een totaalconcept uit dat boeit en aantrekt, mee met de trends.”

Slimme inrichting, met de juiste look-and-feel

In de wereld van hospitality is niets zo belangrijk als het creëren van een unieke ervaring voor gasten. Of ze nu met hun gezin op vakantie zijn, onderweg zijn voor zaken of een weekendje weg boeken met vrienden. Als experts op het gebied van gastvrijheid, streeft Inside ernaar om een interieurervaring te bieden die intrigeert, aantrekt en rust geeft.

Een hotel is de ultieme plek waar gastvrijheid centraal staat. Van het inchecken tot het uitchecken worden gasten in de watten gelegd en dat maakt de hotelbeleving zo uniek. Of je nu net een stad hebt verkend of een conferentie hebt bijgewoond, eens je de lobby van een hotel binnenstapt, beland je in een andere wereld. Of dat is toch de bedoeling.

Sven Meulemeester, Inside Director: “Van een cocktail aan de bar tot ontspannen in de kamer, zodra de gast de lobby van je hotel binnenstapt, moet de beleving kloppen. In een sfeervolle omgeving krijgt hij een unieke ervaring voorgeschoteld. Als hospitality-experts werken wij een totaalconcept uit dat boeit en aantrekt, mee met de trends. De juiste look-and-feel, maar ook een slimme inrichting geven je gasten een warm welkom.”

Meubels, stoffen en producten worden zorgvuldig gekozen om langer mee te gaan en passen binnen het concept van minder verspilling.

Home away from home

Het is van essentieel belang dat gasten zich meteen thuis voelen wanneer ze de deur van hun hotelkamer openen. Ze moeten een wauw-gevoel ervaren. Rust en een huiselijke sfeer spelen daarbij een belangrijke rol en zitten vaak in de details. Met warme, gezellige materialen en kleuren en verlichting die een zachte sfeer uitstraalt. Zelfs geuren helpen gasten om zich thuis te voelen en volledig tot rust te komen.

Luxe is belangrijk in een hotel, maar comfort is nog belangrijker. Het moet eigenlijk beter aanvoelen dan thuis. En dat comfort is niet altijd zichtbaar. Storende airconditioningssystemen werk je beter weg en een goed uitgekiende akoestiek en ventilatie verhogen het comfort van elke gast.

Duurzaamheid

Sven Meulemeester: “Duurzaamheid speelt een grote rol in het interieurontwerp van hotels. Het gaat verder dan alleen het ophangen van een bordje om handdoeken te hergebruiken. Meubels, stoffen en producten worden zorgvuldig gekozen om langer mee te gaan en passen binnen het concept van minder verspilling. Er wordt steeds vaker gekozen voor gerecyclede of milieuvriendelijke materialen. Het interieurconcept is vaak tijdloos omdat het frequent vervangen van meubels en interieur niet meer past in onze tijdgeest. Natuurlijke materialen stralen bovendien rust uit en dragen bij aan een duurzaam karakter.”

Een goed uitgekiende akoestiek en ventilatie verhogen het comfort van elke gast.

Moderne technologie

Geen gedoe meer met sleutels of pasjes door geautomatiseerd inchecken: moderne technologie is onmisbaar in steeds slimmer wordende hotels. Bij het betreden van de hotelkamer is bijvoorbeeld een speciale zone om mobiele telefoons op te laden. Gasten kunnen eenvoudig schakelen tussen dag- en nachtmodus en snel een ideaal binnenklimaat creëren. Vaak kunnen de sfeer en het design worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de gast. Innovatieve hotels maken gebruik van technologische ontwikkelingen om het comfort van elke gast te verhogen en zo meer rust te creëren.

Een goede flow, zonering en doordachte looproutes garanderen dat hotels efficiënt worden beheerd met zo min mogelijk personeel. Gasten stappen binnen en komen direct in de lobby of bar terecht. De routes zijn helder en duidelijk. Een slimme inrichting geeft elke gast een warm welkom en een direct gevoel van ontspanning. ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details