BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
SALTO en Stardekk bundelen krachten voor commissievrije boekingen

SALTO en Stardekk bundelen krachten voor commissievrije boekingen

De voorbije twee decennia is SALTO uitgegroeid tot een toonaangevende marktspeler op het vlak van innovatieve, slimme en veilige toegangscontroleoplossingen. Een van de succesfactoren voor deze sterke positie is het SALTO Technology Partner-programma, waardoor technologiebedrijven hun (software)oplossingen kunnen verrijken met SALTO-producten. Eric Beling, marketing- en business development manager, licht toe hoe de samenwerking met het Belgische Stardekk nieuwe opportuniteiten biedt voor klanten.

In het domein van digitale toegangscontrole en -verlening staat de technologie niet stil. “Ooit waren fysieke sleutels de norm, maar nu domineren smartphone-apps en elektronische toegangscodes”, zegt Eric Beling, marketing- en business development manager bij SALTO Systems. “Deze technologische vooruitgang garandeert niet alleen een gestroomlijnder en klantvriendelijker incheckproces, maar ook een betere beveiliging, omdat je als hoteluitbater of -medewerker gemakkelijk toegangsrechten kan beheren. Hotelgasten genieten meer flexibiliteit en veiligheid bij het betreden van hun hotelkamer of de hotelfaciliteiten.”

Een bijkomende troef is dat de systemen van SALTO geïntegreerd kunnen worden met een bestaand gebouwbeheersysteem en met andere beveiligingspistes, zoals alarm- en videobewaking. “We bieden al onze klanten – ook in de hospitalitysector – een ruime keuze aan elektronische deurbeslagen, elektronische cilinders, wandlezers, lockersloten, elektronische hangsloten en energiebesparende apparaten. Onze ISO-certificaten, ook voor cloudsystemen, waarborgen altijd een volledige beveiligde toepassing, een aspect dat in onze sector superbelangrijk is. Met onze ISO 27000-certificering tonen we aan dat onze oplossingen voldoen aan alle wettelijke eisen wat informatiebeveiliging betreft.”

Fysieke hotelsleutels worden steeds meer vervangen door smartphone-apps en elektronische toegangscodes.

Streven naar uitmuntende gastervaring

Elke hoteluitbater, of het nu van een bescheiden hostel of een luxueus vijfsterrenhotel is, streeft naar een uitmuntende gastervaring. Die ambitie is onder meer mogelijk dankzij een persoonlijke dienstverlening en het gebruik van technologische innovaties. “Een vlot en veilig boekingsproces maakt zonder twijfel deel uit van een onderscheidende klantenservice”, aldus Eric. “Een geïntegreerde booking engine is hierbij een essentiële tool. Directe boekingen vereenvoudigen namelijk het beheerproces, verhogen de boekingsnauwkeurigheid en reduceren overboekingen tot een minimum. Hotelgasten genieten een naadloze en directe boekingservaring, met realtime beschikbaarheid van data en prijzen. Het resultaat? Een groter gebruiksgemak, extra transparantie en een hogere tevredenheid.”

Performante boekingsoftware

Een van de marktspelers die een geïntegreerde booking engine aanbiedt, is het Belgische Stardekk. Naast booking engines biedt dit Brugse bedrijf ook andere softwareoplossingen aan op maat van hotels, zoals channel managers, Cloud PMS, hospitalitywebsites en e-mailingtools. “Voor hotels, B&B’s en vakantieverhuur is Bookingplanner van Stardekk een ideale oplossing voor het automatiseren van interne beheersprocessen en het verbeteren van de gastervaring”, geeft Eric aan. “Het online zoeken van een hotel kan gecombineerd worden met een online reservatie en betaling via een QR-code, waarna je vanuit het Stardekk-programma een digitale SALTO-sleutel met bijhorende pincode ontvangt. Door die alles-in-één-softwareoplossing kan je als hoteluitbater eenvoudig jouw boekingen beheren, frontdesktaken automatiseren en overzichtelijke rapporten genereren. En last but not least: je bouwt als hotelier een rechtstreekse band op met jouw (toekomstige) hotelgasten en je betaalt geen dure commissies meer aan externe boekingskanalen.”

SALTO biedt haar klanten uit de hospitalitysector een ruime keuze aan onder meer elektronische deurbeslagen, elektronische cilinders, lockersloten en elektronische hangsloten.

Feilloze integratie van SALTO-oplossingen

In de boekingsoftware van Stardekk worden twee SALTO-oplossingen geïntegreerd: SALTO Space (on-premise) en SALTO KS (cloud). “Deze synergie past in ons SALTO Technology Partner-programma, waarvan Stardekk een van onze vaste partners is”, legt Eric uit. “De integratie van SALTO Space, een draadloos smart-lockingplatform voor hoteldeuren, maakt het voor gebruikers mogelijk om deuren te openen met data-on-card. Met SALTO KS reik je een flexibel incheckproces aan, omdat gasten via hun smartphone een pincode of een digitale sleutel gebruiken. Het automatisch aanmaken en versturen van digitale sleutels vereenvoudigt het werk voor hotelpersoneel aanzienlijk, waardoor zij kunnen focussen op taken die echte meerwaarde bieden.” ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details