BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
RoomRaccoon werkt samen met de Independent Hotel Show Amsterdam 2023

RoomRaccoon werkt samen met de Independent Hotel Show Amsterdam 2023

De alles-in-één oplossing voor onafhankelijke hotels, RoomRaccoon, werkt in 2023 samen met IHS Amsterdam!

RoomRaccoon, een wereldwijd hotel management systeem voor onafhankelijke hotels, keert terug naar de International Hotel Show (IHS) in Amsterdam als vooraanstaande partner. De tweedaagse beurs vindt plaats van 14 – 15 maart in RAI Amsterdam.

IHS is de toonaangevende vakbeurs voor boetiekhotels in Europa. Dit jaar, tijdens de derde editie, presenteert de show een samengestelde collectie van 200 innovatieve product- en serviceproviders die zich richten op alle facetten van de hotelindustrie.

Dit is de derde keer dat RoomRaccoon IHS Amsterdam zal bijwonen en zal worden vertegenwoordigd door de oprichters van het bedrijf, Nadja Buckenberger en Tymen van Dyl, evenals leden van de RoomRaccoon Benelux-divisie. Als partner zal RoomRaccoon sterk aanwezig zijn op het evenement en informatieve workshops en paneldiscussies organiseren over hoe de industrie in 2023 kan worden verbeterd.

“We zijn verheugd om terug te keren naar het langverwachte IHS Amsterdam. Het is een geweldige kans voor ons team om face-to-face contact te maken met hoteliers, de nieuwste functies van ons systeem te laten zien en de mensen achter RoomRaccoon te introduceren”, zegt Tymen van Dyl.

Waar je RoomRaccoon kunt vinden op IHS:

  • 14 maart: Adam Clarke, VP of Sales en Marketing bij RoomRaccoon, zal het podium delen met toonaangevende branche-experts van Expedia Group, Effecty, HotelPartner en Hotel Broeck Oudewater om praktische tips te delen over het vinden van de juiste markt balans om de omzet in 2023 te verbeteren. Van 12:30 -13:00 op de Hotel Business Stage by RoomRaccoon. Daarnaast zal founder & CPO Nadja Buckenberger van RoomRaccoon om 17.30 uur de prijs voor de Best Hotel Concept Award uitreiken.
  • 15 maart: De volgende dag kunnen aanwezigen samen met Tymen van Dyl, de oprichter en CEO van RoomRaccoon, om 13.30 uur ontdekken hoe automatisering kan helpen om de hotelactiviteiten te verbeteren en de omzet te verhogen in tijden van tegenspoed.

“Met een toekomst waarin waarschijnlijk minder personeel en hogere bedrijfskosten zullen voorkomen, zal automatisering een steeds belangrijkere rol spelen om hotels te helpen hun concurrentie bij te houden en hun omzet te maximaliseren ondanks onzekere economische tijden. Ik ben verheugd om unieke inzichten en trends te delen waarvan ik hoop dat ze een waardevolle bron zullen zijn voor hoteliers die zich inzetten om hun bedrijf in 2023 te verbeteren”, zegt Tymen van Dyl.

Er is ook een exclusieve korting van €500 voor IHS-bezoekers op een jaarabonnement op het hotel management systeem van RoomRaccoon. Maak kennis met het team op 14 -15 maart 2023 op stand C51, of boek vooraf een meeting met het team om te onderzoeken hoe je het meeste uit het innovatieve alles-in-één systeem kunt halen en maak aanspraak op dit exclusieve aanbod.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details