BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Revor group, partner voor een perfecte nachtrust
Het prestigieuze Beach Palace in Blankenberge investeerde recent fors om resoluut de stap te zetten naar een vijfsterrenhotel. (Beeld: Annick Vernimmen)

Revor group, partner voor een perfecte nachtrust

Revor Group, geworteld in België, kent een rijke geschiedenis in het produceren en verkopen van hoogwaardige boxsprings en matrassen. Het bedrijf bestaat sinds de jaren zeventig maar groeide pas naar zijn huidige vorm na de eeuwwissel, onder leiding van Jan Maes. De groep heeft intussen zijn bereik uitgebreid voorbij de traditionele markten, met inbegrip van een sterke online aanwezigheid, contracten in de hospitalitysector en private-labelproducten, wat blijk geeft van een robuust aanpassingsvermogen en toewijding aan kwalitatieve slaapoplossingen.

De nieuwe eigenaar van Beach Palace pakte de kamers aan met een volledig nieuwe look-and-feel. (Beeld: Annick Vernimmen)

Met een fundamentele overtuiging in duurzaam, ergonomisch en authentiek Belgisch slaapcomfort heeft Revor Group meer dan vijftig jaar expertise in de slaapsector gecultiveerd. De toewijding aan uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar in hun hoogwaardige matrassen, boxsprings, kussens en dekbedden. Zo verzekert het bedrijf dat elk product voldoet aan de standaard van ‘de gouden droom’ voor een perfecte nachtrust. De naam Revor, kort voor ‘Reve D’or’, onderstreept deze inzet om klanten ongeëvenaarde slaapervaringen te bieden.

Met een fundamentele overtuiging in duurzaam, ergonomisch en authentiek Belgisch slaapcomfort heeft Revor Group meer dan vijftig jaar expertise in de slaapsector gecultiveerd.

Diversiteit in aanbod

Aaron Soenens, Project & Export Sales Revor Group: “Vanuit onze state-of-the-art industriële faciliteit in Kuurne, die 50.000 vierkante meter groot is en werd ontworpen met efficiëntie en duurzaamheid in het achterhoofd, wisten we ons te positioneren als een leider in de beddenindustrie. Ons assortiment is net zo breed als divers, met verschillende toonaangevende merken onder onze paraplu, waaronder Revor Bedding, Styldecor en Jaritex by Revor. Deze diversiteit in productaanbod garandeert dat we aan een breed scala aan klantenbehoeften kunnen voldoen, van traditionele tot meer gespecialiseerde noden. Zo’n dertig à veertig procent van onze productie is voor de hotelsector, met onder andere klanten als Radisson en Center Parcs. Ondertussen openden we ook een productiefaciliteit in Recsk, Hongarije. Hier wordt voornamelijk de zeer sterk groeiende boxspringmarkt opgevangen.” 

Revor Group kan snel schakelen als bepaalde configuraties moeten aangepast worden.

Flexibiliteit met mock-upsysteem

Revor Group combineert een decennialang opgebouwde knowhow van het product en de sector met een bijzonder flexibele aanpak. Aaron: “We kunnen snel schakelen als er bepaalde configuraties moeten aangepast worden. Zeker in de hotelsector valt dit wel eens voor. Daarom passen we het mock-upsysteem toe, een gangbare praktijk in de hotellerie. Een mock-uproom wordt dan ingericht om na te gaan hoe de kamers er zullen uitzien als ze uitgerold worden in grote aantallen. Zo kan het zijn dat er gekozen wordt voor een luxueuzere matras of matras met ander comfort. Dit is uiteraard een systeem dat we eerder voor de grotere hotels en hotelketens toepassen, waar we dikwijls honderden kamers moeten uitrusten van het nodige slaapcomfort.”

Botanic Sanctuary Antwerp: deze handgenopte luxematras met Belgische damast hoes is het summum van luxueus hotelcomfort.

Topklasse slaaptechnologie

Het prestigieuze Beach Palace in Blankenberge investeerde recent fors om resoluut de stap te zetten naar een vijfsterrenhotel. De nieuwe eigenaar pakte uiteraard ook de kamers aan met een volledig nieuwe look-and-feel, waarbij het slaapcomfort eveneens naar grotere hoogtes werd gebracht.

“Voor Beach Palace werkten we voornamelijk met onze Massivo-bedden, honderd procent massief essenhout in walnootkleur. We kozen hier wel voor iets grotere matrassen dan standaard gebruikelijk is. Voor de suites van het vernieuwde hotel gingen we nog een stapje verder. Een grote stap, zelfs. Want daar installeerden we onze ‘top of the range’, namelijk SleepLink. Dat is meer dan alleen een bed. Sleeplink komt met de Sleep Assist-app, die je slaap verbetert. Zo kan je elk aspect van je slaap monitoren. Naast de Sleep Assist-app beschikt Sleeplink over diverse geavanceerde technologische functies, zoals Zero Gravity, massage, anti-snurk en My Care. Zo verandert Sleeplink in het ultieme instrument voor je slaapkamer. Bovendien kan je al deze functies eenvoudig met je stem bedienen. Voor de suites ging Beach Palace ‘all the way’, wij dus ook. Een ferm staaltje slaaptechniek”, besluit Aaron. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details