BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Quality Lodgings kiest Mews als voorkeurspartner voor hun meer dan 100 aangesloten hotels

Quality Lodgings kiest Mews als voorkeurspartner voor hun meer dan 100 aangesloten hotels

30 hotels van het Europese merk gebruiken nu al Mews voor de dagelijks operatie van hun hotel en restaurant 

Mews, is door Quality Lodgings gekozen als voorkeurspartner voor hun meer dan 100 hotels. Quality Lodgings is een samengestelde selectie van de beste onafhankelijke hotels in negen Europese landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland. Deze zorgvuldig geselecteerde hotels bieden elk een authentieke gastvrijheidservaring, met een focus op interieurdesign en culinaire hoogstandjes.

“We zijn verheugd om samen te werken met Mews,” zegt Mathilde van der Weerd, Managing Director bij Quality Lodgings. “Onze hotels zijn trots op het bieden van gedenkwaardige ervaringen en omdat Mews gastgerichte activiteiten voorstaat, past hun oplossing daar uitstekend bij.”

30 hotels van Quality Lodgings maken al gebruik van Mews – bijna een derde van de collectie – waaronder Kasteel Kerckebosch in Zeist. De samenwerking geeft alle Quality Lodgings hotels toegang tot speciale tarieven.

Een van de belangrijkste redenen om voor Mews te kiezen is de volledig geïntegreerde point-of-sale (POS) oplossing. Bijna alle hotels van het merk hebben een restaurant ter plaatse, waarvan sommige met Michelinsterren, en Mews POS geeft hoteliers een betere operationele controle terwijl gasten een meer dan bijzondere ervaring krijgen.

De functies omvatten digitaal bestellen, geïntegreerde betalingen en een aangesloten inventaris voor efficiënter voorraadbeheer. Bestellingen kunnen ook direct in rekening worden gebracht bij het gastprofiel in Mews Operations.

“Quality Lodgings begrijpt echt de waarde van gepersonaliseerde gastvrijheid, en Mews is het perfecte platform om deze opmerkelijke ervaringen te bieden,” zegt Matt Welle, Mews CEO. “Het is fantastisch dat zoveel Quality Lodgings hotels al vertrouwen hebben in Mews, en we kijken ernaar uit om er meer te verwelkomen in de komende maanden.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details