BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Porter lanceert nieuw ontwerp gericht op luxe hotels

Porter lanceert nieuw ontwerp gericht op luxe hotels

Met het stijlvolle Paris design breidt Porter haar portfolio uit en biedt het hotels een effectieve nieuwe oplossing voor online succes. 

Porter, de specialist in hotelwebsites, heeft zijn nieuwste design template gelanceerd, gericht op luxe hotels. Vernoemd naar de Franse hoofdstad, een stad die bekend staat om zijn stijl en elegantie, biedt dit ontwerp hotels een ongekende verfijnde ontwerpoptie voor de ontwikkeling van een succesvolle website. 

Wat dit nieuwe ontwerp onderscheidt van de andere opties binnen de branche, is de focus op een strak, chique ontwerp. Het Paris-thema stelt hotels in staat om hun high-end faciliteiten en diensten op een passende manier onder de aandacht te brengen. De kans om commercieel relevante elementen zoals kamertypes, aanvullende diensten en speciale aanbiedingen te benadrukken, creëert nieuwe mogelijkheden om belangstelling voor een hotel te wekken en directe boekingen te stimuleren. 

“Het is spannend om ons nieuwe ontwerp live te zien gaan. De verfijnde, strak ontworpen elementen en de focus op zowel gebruiksgemak als conversie geven dit ontwerp een elegante uitstraling die perfect werkt voor chique en luxe hotelwebsites. De eerste tests hebben indrukwekkende resultaten opgeleverd. Daarom zijn we blij dat vanaf nu meer hotels dit nieuwe ontwerp kunnen gebruiken om een afgestemde online aanwezigheid op te bouwen, perfect vindbaar te worden en meer directe en commissievrije reserveringen te krijgen,” zegt Thomas Dieben, oprichter van Porter. 

Naast het stijlvolle ontwerp, is het Paris design ontwikkeld met state-of-the-art technologie. Het maakt gebruik van een nieuw JavaScript framework om ongeëvenaarde laadtijden te garanderen. Dit creëert verschillende voordelen. Ten eerste zullen de pagina’s extreem snel laden, zelfs wanneer ze vol staan met media-elementen zoals afbeeldingen en video’s. Dit zorgt voor een soepele gebruikerservaring en vermindert het risico dat sitebezoekers de pagina verlaten vanwege een trage laadtijd. Bovendien verbetert het de indexering van de website door zoekmachines, wat leidt tot meer relevant verkeer en dus extra mogelijkheden voor directe boekingen. 

“We hebben ons nieuwe Parijs design exclusief ontworpen voor chique hotels die een geavanceerde online aanwezigheid wensen. Daarom hebben we alles uit de kast gehaald om zowel de backend als het design te optimaliseren. Maar daar houdt het niet op. Wij willen dat onze opdrachtgevers een website hebben die het merk en de identiteit van het hotel perfect weerspiegelt. Daarom zullen onze ontwerpers voor elk specifiek hotel een afgestemd ontwerp ontwikkelen, altijd met het doel om een hogere conversie te creëren en de afhankelijkheid van het hotel van externe verkoopkanalen zoals OTA’s te verminderen.” voegt Thomas toe. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details