Op 22 mei 2024 opent restaurant Haut in Oostende officieel de deuren. Het restaurant bevindt zich op de 28ste verdieping van SKY Tower One in het bruisende SKY District, vlakbij de jachthaven en het station. Onder leiding van chef-kok Dimitri Proost en maître Randy Degroote belooft Haut een onvergetelijke culinaire reis te bieden op bijna 100 meter hoogte, met een adembenemend panoramisch uitzicht over de stad en de kustlijn.
Met een harmonieuze fusie van lokale, seizoensgebonden ingrediëntenen internationale culinaire technieken, creëert Haut een unieke gastronomische ervaring met een Frans-Belgische flair. Het intieme interieur, geïnspireerd door de Japanse esthetiek, vormt het perfecte decor voor deze smaakvolle avonturen.
Haut, het resultaat van een samenwerking tussen Vastgoedgroep Degroote en Flow Hospitality Group onder leiding van chef Dimitri Proost en Randy Degroote, markeert niet alleen een nieuwe mijlpaal voor het SKY Disctrict en Oostende, maar ook een nieuw hoogtepunt in de Belgische culinaire wereld.