BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Nieuwe ronde en ovale verlichte spiegels van Geberit

Nieuwe ronde en ovale verlichte spiegels van Geberit

Option spiegelcollectie verder uitgebreid

Onmisbaar in de badkamer: een spiegel met goede verlichting. Verlichte spiegels zorgen voor een optimaal verlicht spiegelbeeld en een goede (accent) verlichting in de badkamer. Organische vormen domineren al geruime tijd interieurs en zijn ook veelvuldig terug te vinden de badkamer. Geberit breidt haar Option spiegelcollectie daarom nu verder uit met nieuwe ronde en ovale spiegels.

De inrichtingswensen in de badkamer zijn even divers als de badkamergebruiker zelf. De twee nieuwe vormen Oval en Round, die de vierkante Option spiegels aanvullen, vergroten de ontwerpmogelijkheden in de badkamer.

Warmwit licht voor een huiselijke sfeer

De Geberit Options spiegels zijn uitgerust met een energiezuinige led-verlichting, die zacht, niet verblindend licht uitstraalt. Een warmwit licht (3000 Kelvin) zorgt voor een goede waarneming van details en een huiselijke sfeer. Dit vernieuwde verlichtingsconcept zorgt voor een ideale verlichting van de ruimte, het spiegelbeeld én de wastafel. Het ontwerp en de functies variëren, afhankelijk van de uitvoering van de spiegel.

Geberit Option Round voor designbewuste mensen

Ronde, organische vormen in de badkamer zorgen voor een puristische en tijdloze uitstraling. De nieuwe ronde verlichte spiegels zijn verkrijgbaar in vier maten, namelijk ø 50, 60, 75 en 90 cm. De Geberit Option Round modellen hebben directe en indirecte verlichting. Het directe licht dat de spiegel omlijst, verlicht het spiegeloppervlak gelijkmatig. Het indirecte licht benadrukt de vorm van de spiegel en creëert een elegant zwevend effect op de muur. Met een eenvoudige schakelaar met aanraaksensor op de spiegel kan de verlichting worden in- en uitgeschakeld of gedimd. De schakelaar met aanraaksensor dient ook als oriëntatieverlichting. Deze kan handmatig worden uitgeschakeld. Geberit Option Round past perfect in een trend bewuste badkamer.

Geberit Option Oval: één spiegel voor twee verschillende uitstralingen

De Geberit Option Oval spiegel biedt grote ontwerpvrijheid. Zo kunnen in de badkamer twee verschillende looks worden gecreëerd met slechts één verlichte spiegel; het model, met de afmetingen 60 x 80 cm, kan namelijk zowel liggend als staand toegepast worden. Het nieuwe Option Oval model is verkrijgbaar met een indirecte verlichting, waardoor de spiegel lijkt te zweven en er een knusse sfeer in de badkamer ontstaat. De verlichting van Option Oval wordt bediend via de lichtschakelaar in de badkamer.

Geberit Option Round en Oval zijn vanaf 1 april 2023 verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details