BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Mix van innovatie en creativiteit voor uniek interieur
Design Nation in Kortrijk is de hotspot voor design en interieurinrichting.

Mix van innovatie en creativiteit voor uniek interieur

Exclusieve designbeurs legt lat hoog

Designprofessionals kunnen komende herfst weer terecht in Kortrijk Xpo om de nieuwste trends en innovaties te ontdekken op Design Nation. Een vakbeurs met een premium aanbod designmeubelen, verlichting, interieurtextiel en decoratieobjecten. Ook voor hoteliers een zeer geschikt uitstapje om kennis en inspiratie op te doen.

Bezoekers worden verrast en geïnspireerd met innovatieve producten.

Op 17 en 18 oktober vindt Design Nation plaats. Twee dagen lang wordt Kortrijk Xpo de hotspot voor design, die enkel toegankelijk is voor professionals uit verschillende sectoren, zoals inrichters van high-end hotels en restaurants, kantoorinrichting, projectontwikkeling, de medische en openbare sector tot interieurarchitecten en retailers in designobjecten en -meubelstukken.

Wat de exposanten betreft, ligt de lat hoog. Design Nation mikt op nationale en internationale premiumbrands die de veeleisende bezoeker kunnen verrassen en inspireren met innovatieve producten, zowel op technologisch als op creatief vlak. De hoofdmoot van het aanbod bestaat uit meubilair, zowel indoor als outdoor, met daarnaast ook keuken- en badkamerinrichting, interieurtextiel, verlichting en decoratieve objecten. 

Trendwatchers uit verschillende sectoren en landen zullen lezingen geven op het trendpodium.

Innovatie

Innovatie vormt de rode draad op Design Nation. Een jury van designprofessionals zal oordelen over het innovatieve karakter en het creatieve niveau van de collecties en objecten die tentoongesteld worden. De bijzondere plug-and-playformule spreekt niet alleen ontzettend aan, ze laat alle objecten die op Design Nation getoond worden, optimaal tot hun recht komen. 

Exhibition manager Hannelore Caenepeel: “We streven ernaar onze exposanten maximaal te ondersteunen zodat ze niet hoeven te investeren in een dure stand. De goed uitgedachte inrichting van de beursvloer, waarbij stands afgescheiden worden door semitransparante gordijnen, triggert ontzettend om een kijkje te nemen in de stands. Exposanten kunnen kiezen uit stands van 24, 40 of 80 vierkante meter.”

Trendwatchers uit verschillende sectoren en landen zullen lezingen geven op het trendpodium. Onder andere de winnaar van de ‘Designer of the Year’-wedstrijd die door het Belgische tijdschrift Knack Weekend & Le Vif Weekend georganiseerd wordt, zal aan het woord komen tijdens een trendsessie, net als Judith Van Vliet en Hilde Francq van FRANCQ COLORS. 

Reserveer hier je gratis ticket

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details