BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Luxueuze wellnessoplossingen op maat
BLIZZ zal fungeren als een toonaangevende ontwikkelaar van wellnessprojecten.

Luxueuze wellnessoplossingen op maat

BLIZZ zet eerste stappen in b2b-wellness

Binnenkort lanceert Gervi – bekend als ontwerpers van inhouse privéwellness – het nieuwe merk/bedrijf BLIZZ: professionele wellnessprojecten op maat. Hoewel BLIZZ trouw blijft aan de kernwaarden en filosofie van Gervi, onderscheidt dit splinternieuwe bedrijf zich volledig doordat het zich uitsluitend op de professionele markt richt. Denk hierbij aan grootschalige projecten die in opdracht worden uitgevoerd voor architectenbureaus, villabouwers, tuinontwerpers, wellnessuitbaters, hotels en interieurontwerpers. CEO Marjolein Nijs en commercieel directeur Bart Daems van BLIZZ zeggen dat hiermee wordt voldaan aan een dringende behoefte binnen de sector.

Het nieuwe bedrijf zal ook zwembaden aanbieden.

BLIZZ ontleent zijn naam aan het Engelse woord ‘bliss’, wat geluk en welzijn betekent, en symboliseert ontspanning en gezondheid. Terwijl Gervi zich richt op particulieren en eindgebruikers (b2c), zal BLIZZ zich toeleggen op grotere en exclusievere projecten voor zakelijke klanten (b2b).

“Binnen de sector bestaat al geruime tijd de vraag naar een dergelijke speler”, aldus commercieel directeur Bart Daems. “We werden vaak gevraagd of Gervi ook professionele projecten voor bedrijven of hotels uitvoerde. Na ons eigen marktonderzoek bleek dat er vrijwel geen Belgische concurrentie was, afgezien van enkele buitenlandse bedrijven.”

BLIZZ kan rekenen op het uitgebreide netwerk van leveranciers en de volledige technische ondersteuning van Gervi.

Grootschalige projecten

CEO Marjolein Nijs: “BLIZZ zal fungeren als een toonaangevende ontwikkelaar van wellnessprojecten, waarbij we grootschalige projecten vanaf het begin tot het einde begeleiden in samenwerking met de juiste leveranciers en partners. Van het concept tot de volledige realisatie, inclusief prachtige visualisaties, ontwerptekeningen, installatie en zelfs onderhoud: het doel is om de klant volledig te ontzorgen. Hoewel het aanbod van BLIZZ vergelijkbaar is met dat van Gervi, zijn er enkele belangrijke verschillen. Zo zal BLIZZ bijvoorbeeld ook zwembaden aanbieden en zullen de medewerkers zich meer richten op het bundelen van krachten en het inschakelen van hoogwaardige leveranciers voor elk individueel project, zelfs als dit wellnessoplossingen omvat die buiten het standaardassortiment vallen.”

Grootschalige projecten die in opdracht worden uitgevoerd voor architectenbureaus, villabouwers, tuinontwerpers, wellnessuitbaters, hotels en interieurontwerpers, zijn geen enkel probleem.

Nieuwe energie

Aan het begin van 2023 nam Marjolein Nijs de leiding van Gervi over van haar vader en werd CEO. Met een sterke focus op uitbreiding bracht ze nieuwe energie in het bedrijf. De lancering van BLIZZ is hiervan een succesvol voorbeeld. Hoewel Marjolein Nijs ook de leiding heeft over BLIZZ, opereren beide bedrijven volledig onafhankelijk van elkaar. De samenwerking zal eerder symbiotisch zijn, waarbij BLIZZ kan vertrouwen op de meer dan 35 jaar ervaring en expertise van het moederbedrijf.

“De naam BLIZZ zal bijvoorbeeld niet te zien zijn in de showrooms van Gervi”, gaat Marjolein verder. “Maar als dat gewenst is, nodigen we eindklanten graag uit om producten uitgebreid te testen. Bij Gervi streven we er altijd naar om de juiste wellnessoplossing voor elke klant te vinden en dat is natuurlijk ook de eerste prioriteit bij BLIZZ.”

Wellnessoplossingen kunnen vanaf nu ook buiten het standaardassortiment vallen.

Bart Daems: “Bovendien zal BLIZZ kunnen rekenen op het uitgebreide netwerk van leveranciers en de volledige technische ondersteuning van Gervi. Waar Gervi staat voor eersteklas wellnessoplossingen voor particuliere klanten, gaat BLIZZ voor luxueuze wellnessprojecten voor zakelijke klanten. Gervi is de onbetwiste marktleider in de b2c-sector. Met BLIZZ streven we naar een vergelijkbare positie in de professionele b2b-markt. We zijn ambitieus!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details