BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
KWC Gastro, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk in de grootkeuken
KWC Gastro

KWC Gastro, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk in de grootkeuken

Professionele keukens ook in de gezondheidscentra moeten te allen tijde optimale resultaten behalen en bijgevolg zo efficiënt mogelijk ingericht zijn. De kranen moeten betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en robuust zijn. Als leidinggevende fabrikant van professionele kranen hebben wij vele jaren ervaring met de eisen van grootkeukens. Bovendien zijn onze productoplossingen internationaal toonaangevend.

Van de efficiënte hendelmengkraan met ons high-performance binnenwerk tot de voorspoelsproeier  met aanpasbare straal. Wij weten wat dagelijkse taken makkelijker maakt voor professionals en bieden duurzame hygiëne, ergonomie en premium kwaliteit in één.
Voor cateringkeukens en thuis – door professionals voor professionals.

Altijd een stapje voor in roestvrij staal

KWC GASTRO E – de roestvrijstalen oplossing voor de horeca en grootkeukens

In professionele keukens is de KWC GASTRO-lijn een klasse apart.
De KWC GASTRO is nu verkrijgbaar in zuiver roestvrij staal. Daardoor is hij nog duurzamer en zorgt hij voor een vrijwel ongekende hygiëne. Roestvrij staal is ook perfect geschikt voor een professionele keuken. De KWC GASTRO-lijn biedt een uitgebreid assortiment van producten, met elementen die naar wens gecombineerd en uitgebreid kunnen worden naar de individuele behoeften. Eén van de highlights is bijvoorbeeld de extreem robuuste voorspoelsproeier.

KWC Bistro E

Het beste van twee werelden

KWC BISTRO E – professionele kwaliteit voor kleine professionele locaties en exclusieve keukens in roestvrij staal

Bij de KWC BISTRO E staan functionaliteit en efficiëntie voorop.

De voorspoelsproeier heeft een roestvrij stalen sproeikop met twee straalsoorten en ergonomische handgrepen. Dankzij de twee soorten waterstralen is de KWC BISTRO E ook energie- en waterbesparend. De combinatie van gebruiksgemak en betrouwbare technologie voldoet aan de hoge normen van zowel de kleinere professionele keukens als van de hobbykoks onder ons.

KWC Professional, het slim inrichten van grootkeukens en sanitaire ruimtes.
Vanaf de tekentafel meedenken over de complete inrichting van een ruimte. Dat kun je met een gerust hart aan KWC Group AG overlaten, gespecialiseerd in oplossingen voor de drinkwaterhygiëne.

KWC Professional, jouw juiste keuze!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details