BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Klanten ontzorgen: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking
Het team van fasset® gaat bij elk project op zoek naar oplossingen, die perfect inspelen op de wensen van de klanten.

Klanten ontzorgen: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking

Denk vroeg genoeg aan de integratie van gordijnen, raamdecoratie en zonwering in elk hotelproject

Een hotel bouwen, verbouwen of renoveren brengt veel uitdagingen met zich mee. En dan denkt men niet altijd onmiddellijk aan gordijnen, raamdecoratie en zonwering. Toch is het aangeraden om daar in een vroeg stadium al rekening mee te houden, want de integratie in kamers, restaurants of andere ruimtes van een hotel is vaak niet eenvoudig. De specialisten van fasset®, met bijna veertig jaar ervaring in interieurtextiel en interieuraankleding, zijn een ideale partner om ideeën van architecten en bouwheren in de praktijk om te zetten. Ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg om totaalprojecten tot een goed einde te brengen.

“Voor ons is geen enkel interieur compleet zonder een toets van textiel. We zijn al sinds 1983 gespecialiseerd in de levering en integratie van gordijnen, beddengoed, tapijt- en wandbekleding, zonwering en akoestische oplossingen alsook in de interieurafwerking. We ondersteunen bouwheren en (interieur)architecten met advies en productkennis. Daarbij wordt rekening gehouden met het esthetische aspect, maar er wordt ook aandacht besteed aan licht en ruimte, akoestiek, comfort en gebruiksgemak door middel van technische bediening of automatisering”, vertelt zaakvoerder Tom Himpe. “Ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen: van concept en ontwerp over productie tot installatie en afwerking.”

De integratie van gordijnen, raamdecoratie en zonwering in kamers, restaurants of andere ruimtes van een hotel is vaak niet eenvoudig.

Toegevoegde waarde

Het team van fasset® zoekt bij elk project naar oplossingen, die perfect inspelen op de wensen van de klanten. Out of the box denken, creativiteit en doorzettingsvermogen zitten hen in de genen. Op het vlak van afmetingen, hoeveelheden, vormen en complexiteit zijn er nauwelijks beperkingen. Alles mag en kan. Daarom worden deze interieurexperts ook betrokken bij de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld in hotels in België en heel Europa, maar ook daarbuiten.

“In onze showroom laten we klanten kennismaken met de rijke waaier aan hedendaagse en klassieke stoffen die we kunnen verwerken. De kracht van ons eigen confectie-atelier in Izegem valt niet te onderschatten. Onze mensen kunnen namelijk alle soorten textielverwerking, garnierwerk en confectie aan, of het om standaardoplossingen of maatwerk gaat”, licht de zaakvoerder toe. “En er is meer, want naast de productie maken we ook het verschil met een eigen plaatsingsdienst. Dit team beschikt over moderne tools en wordt steeds bijgeschoold in de nieuwste technieken. Zo garanderen we altijd het beste eindresultaat aan onze klanten. Ook voor deelopdrachten kan men ons inschakelen: technisch en esthetisch advies tijdens de bouwprocessen, coördinatie op de werf, technische bijstand, het uitwerken van een planning, ….”

De specialisten van fasset® waren ook betrokken bij de realisatie van het Plopsa Hotel.

Meedenken over de uitvoering

Bij fasset® worden ze liefst zo vroeg mogelijk bij een project betrokken. Zo kunnen ze meteen meedenken over de uitvoering, waardoor problemen bij de integratie vermeden worden. “Wat als blijkt dat het gekozen gordijnsysteem niet compatibel is met de opstelling en integratie van de ramen, als de radiatoren plots in de weg zitten of de verbindingen van de bekabeling in het zicht hangen? Dan zit de bouwheer met de handen in het haar”, vertelt Tom Himpe. “Zulke situaties zijn te vermijden. Door onze jarenlange ervaring op het vlak van interieurbouw en de kennis van de vele beschikbare gordijnsystemen en andere interieurtextielproducten bieden we voor elk project een oplossing op maat aan. We werken steeds in nauw overleg met de architecten, die zich zo meer kunnen focussen op de praktische, technische en esthetische aspecten van een bouwproject. We raden aan om alle materialen in een bouw- of renovatieproject op elkaar af te stemmen. Daarvoor verzamelt men best alle mogelijke stalen en legt die naast elkaar. Dat voorkomt in elk geval frustraties achteraf.” ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details