BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
JLsigns: expert in architecturale bewegwijzering en visuele communicatie
JLsigns werkt volgens het less-is-moreprincipe, duidelijke communicatie in lijn met de branding.

JLsigns: expert in architecturale bewegwijzering en visuele communicatie

Gastvrijheid impliceert een zorgzame relatie, een persoonlijke service met tevreden gasten als doel. Bewegwijzering is daar een belangrijk onderdeel van. Een goed ontworpen bewegwijzeringssysteem zorgt er niet alleen voor dat klanten vlot hun weg vinden, maar voegt ook waarde toe aan je service en versterkt je merk. JLsigns is een expert op het vlak van architecturale bewegwijzering en visuele communicatie en biedt zijn klanten een compleet traject aan, van analyse en advies over ontwerp tot en met implementatie.

Signalisatie volledig op maat en binnen de huisstijl van Hotel Van der Valk Gent.

JLsigns bestudeert alle elementen die een invloed hebben op hoe gebruikers zich bewegen doorheen een omgeving. Op basis van deze analyses stelt het Hasseltse bedrijf een gepast concept voor, in de huisstijl van de klant. 

“We gidsen onze klant naar de gepaste oplossing, terwijl ons ontwerpteam helpt met het vormgeven van de diverse bouwstenen van hun bewegwijzering zoals vormgeving, typografie, iconografie, materiaalkeuze, texturen en grafische toepassingen allerhande. We werken een look and feel uit op maat van de klant tot een gepersonaliseerd en creatief signalisatieconcept, waarbij we via het less-is-moreprincipe op zoek gaan naar een ideaal evenwicht tussen wayshowing en branded communication”, vertelt Johan Lambrechts. Dat deden ze onder meer in Gentse Van der Valk Hotel. De gerealiseerde bewegwijzering past naadloos in de huisstijl van het hotel en versterkt het stijlvolle en tegelijk huiselijke gevoel.

Milieuvriendelijke en inclusieve bewegwijzering

De visuele communicatieoplossingen van JLsigns variëren van modulaire systemen tot op maat gemaakte opties voor een efficiënte bewegwijzering. “Waar mogelijk passen we milieuvriendelijke materialen toe om onze ecologische voetafdruk significant te verminderen”, licht Johan Lambrechts toe. “Onze oplossingen kunnen ook uitgevoerd worden met tactiele en braille-oplossingen, die een hoge gasttevredenheid garanderen. Onze jarenlange expertise op het gebied van bewegwijzering, gecombineerd met onze creatieve inbreng, helpen bij de realisatie van een optimale ervaring voor gasten en werknemers. En dit alles binnen het afgesproken budget en timing.” ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details