BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
INVITE: JUNG @ Independent Hotel Show

INVITE: JUNG @ Independent Hotel Show

Dit jaar verrast JUNG tijdens de Independent Hotel Show bezoekers met twee “vergeten” hoekjes die steeds meer aan belang winnen binnen de hospitality scene: de make-up room en de corridor unit. JUNG presenteert er producten die beide units tot in de puntjes esthetisch en functioneel aankleedt. Op de vakbeurs zal JUNG haar hospitality producten presenteren. Ontdek er naast haar klassiekers LS 1912, Plug & Light en haar Les Couleurs® Le Corbusier-range, contactdozen met USB-aansluiting en de volledige programma’s in metaaluitvoering.

De Independent Hotel Show is hét evenement bij uitstek dat volledig gewijd is aan de behoeften van onafhankelijke hoteliers. Een branche-event waar ook JUNG als specialist in o.a. designschakelaars en domotica niet kan ontbreken. JUNG garandeert namelijk met haar producten maximaal comfort voor de gast, energiezuinigheid en efficiëntie voor de eigenaar en een optimale workflow voor het personeel.

Wil je de beurs bezoeken?

Op zoek naar inspiratie van ontwerpers, innovatie van toonaangevende technologieleveranciers of zin om iets nieuws te ontdekken? Mail [email protected] voor gratis toegang.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details