BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Innovatieve Brustor-terrasoverkapping in Italiaans viersterrenhotel
Welkom op het overdekte dakterras van het Italiaanse viersterrenhotel Napura Art & Design Hotel.

Innovatieve Brustor-terrasoverkapping in Italiaans viersterrenhotel

Een aangename en knusse buitenomgeving voor gasten en bezoekers, een efficiëntere benutting van de buitenruimte en een topuitstraling voor het pand. Dit zijn slechts enkele voordelen van een vakkundig geïnstalleerde terrasoverkapping in een hotel. Hoe dit er in de praktijk uitziet, kan je in het Noord-Italiaanse Napura Art & Design Hotel – vlak bij Bolzano – bewonderen. Het hotel koos voor een gekoppelde B200XL-overkapping in sterconfiguratie. Een oplossing waar zowel de hotelmedewerkers als hun gasten al veel plezier aan hebben beleefd.

In de eerste editie van dit magazine (zomer 2023) kon je lezen hoe Brustor de voorbije decennia is uitgegroeid tot een referentie in Outdour. Met een innovatief aanbod van knikarmschermen, verandazonwering, screens en terrasoverkappingen – ontworpen en vervaardigd in eigen beheer – pioniert dit honderd procent Belgische familiebedrijf in moderne en veelzijdige schaduwoplossingen voor buitenruimtes.

Een van de paradepaardjes in het assortiment van Brustor is de B200XL-lamellenoverkapping, een echte publiekslieveling. Deze veelzijdige overkapping van buitenruimtes is namelijk modulair beschikbaar in grote afmetingen en kan geplaatst worden in de meest uiteenlopende combinaties: alleenstaand, aangebouwd, met dubbel dak, als inbouwdak, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontspannen genieten in de schaduw dankzij de Brustor B200XL-lamellenoverkapping.

Terrasoverkapping in luxueus viersterrenhotel

Om de Brustor-troeven in de praktijk te zien, trekken we richting het Noord-Italiaanse Bolzano. Vlak bij deze stad vind je het stijlvolle Napura Art & Design Hotel, een luxueus viersterrenhotel met elegante suites ingericht in de traditionele stijl van Zuid-Tirol. Hotelgasten en -bezoekers kunnen heerlijk ontspannen op het dakterras met panoramisch uitzicht over de Alpen.

Dit ontspannende genieten wordt vanaf nu nog een niveau hoger getild dankzij de installatie van een Brustor B200XL-overkapping op een dakterrasoppervlakte van 73 vierkante meter. Een rietgroene kleur (RAL6013) garandeert dat de overkapping naadloos opgaat in de omgeving en aansluit bij de rustgevende hotelsfeer. Door ingebouwde ZIP-screens en ledverlichting op de goten genieten hotelgasten tot ‘s avonds laat van een drankje op het terras, uitstekend beschermd tegen wind en insecten. En met extra privacy als kers op de taart.

Met uitzicht op de bergen…

Flexibele configuratiemogelijkheden

Dit project bewijst hoe je als horeca-uitbater een terras van om het even welke grootte en vorm van schaduw kan voorzien, op maat van je (klanten)wensen en noden. Het geïnstalleerde B200XL-lamellendak was de beste oplossing door de flexibele (ster)configuratiemogelijkheden en de kans om een vrijstaande overkapping te plaatsen. De overkapping in het Napura Art & Design Hotel is trouwens stevig verankerd, wat de stabiliteit ten goede komt en het comfort van de hotelgasten alleen maar vergroot. Met de kantelbare lamellen kunnen hotelmedewerkers het gewenste zonlicht of de nodige schaduw doseren en bovendien natuurlijke ventilatie creëren.

… en voldoende privacy door de ingebouwde ZIP-screens.

Maatwerk in terrasoverkappingen

De B200(XL) is en blijft een beproefde en gesmaakte oplossing voor professionele terrasoverkappingen. Met een ruime waaier aan RAL-kleuren kan het Brustor-team een overdekt terras volledig in de stijl van een horecazaak vormgeven. Bovendien zijn deze overkappingen eenvoudig vanop afstand te bedienen en vragen ze weinig onderhoud of technische kennis van het personeel.

Naast oplossingen voor een vrijstaande overkapping biedt Brustor ook toepassingen aan voor aangrenzende terrassen. Zo is er de B128XL, een pergola met ingebouwde screens die volledig verdwijnen in de structuur. Op die manier genieten gasten van de voordelen van een zonnescherm in combinatie met de troeven van een terrasoverkapping. Openschuifbare lamellendaken zijn een andere toepassing, waarbij de lamellen in het dak zowel kunnen openen als kantelen (B600S) of als glasdak voorzien zijn (B800). Zelfs een combinatie van glas en lamellen (B720) is perfect mogelijk. Het is duidelijk dat Brustor uitblinkt in maatwerk en dus voor elke vraag een geschikte oplossing vindt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details