BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Hotelkamer met massagestoel
Van de hotelkamer een stukje thuis maken…

Hotelkamer met massagestoel

Optimaal ontspannen in je eigen wereld

Een mooie hotelkamer met een luxe Komoder-massagestoel. Terwijl je naar rustgevende muziek luistert, word je gemasseerd – vanaf je nek, naar je schouders en helemaal tot aan je voeten. Geniet van een moment van bezinning, terwijl je lichaam compleet tot rust komt. Zie je jezelf al zitten?

In een luxury suite komt een massagestoel goed tot zijn recht.

“Een hotelkamer met een massagestoel is een unieke manier om gasten persoonlijke rust te laten ervaren. Dat ervaart iemand al na een ontspannende massage van 20 minuten. Dit vergroot de kwaliteit van de hotelervaring en de kans op positieve feedback,” vertelt Dessa
Mineva, manager van Komoder Rotterdam.

Ga er lekker voor zitten

Hoe werkt het? Een gast gaat in de massagestoel zitten en zet deze aan via de afstandsbediening of het ledscherm, afhankelijk van het model. De stoel scant het lichaam en bepaalt aan de hand van de lichaamslengte waar de massage moet beginnen. De massage start bij de nek en werkt langzaam naar beneden om daarna weer omhoog te gaan. 

De massagestoelen van Komoder zijn voorzien van automatische programma’s. “Denk aan een stand voor na het sporten of voor tijdens het werk”, vertelt Dessa Mineva. “Onze programma’s zijn ideaal voor hotelgasten die nog geen ervaring hebben met massagestoelen. Gasten die al precies weten waar ze behoefte aan hebben, kunnen dit ook zelf aangeven.” 

Comfortabele massagestoelen voor alle soorten hotelgasten.

18 modellen

Komoder levert comfortabele stoelen voor alle soorten hotelgasten. “Al onze 18 modellen zijn verschillend. Bijvoorbeeld qua kleur, de airbags en de manier van masseren. Op die manier proberen we iedereen te bedienen. Hoe hoger de prijsklasse, hoe beter de stoel aan te passen is.” De stoelen hebben bovendien speakers met bluetooth. “Daarmee kan een gast tijdens een massage naar eigen muziek luisteren. Zo kunnen gasten van hun hotelkamer een stukje thuis maken.”

Ideale plek

Tegenwoordig staan massagestoelen vaak in de wellnessruimtes van hotels. Volgens Dessa Mineva is dat niet altijd de ideale plek. Een massagestoel op een hotelkamer heeft volgens haar veel voordelen. “Ik denk dat je er meer een persoonlijk momentje van kunt maken. In een privé-omgeving kan iemand zich nog beter ontspannen. Extra prettig voor de gasten dus. Stel je hebt een hotel met verschillende thema’s in de kamers. Dan is het mogelijk om van een aantal kamers luxury suites te maken. In zo’n luxury suite plaats je dan een massagestoel.”  

“Een kamer met een massagestoel brengt je persoonlijke rust. Dat ervaart iemand al na een massage van 20 minuten.”

4D-massagestoelen

De nieuwste innovatie van Komoder in het hogere prijsklassement is de 4D-massagestoel. “De eerste drie dimensies zijn: van boven naar onder, de zijkanten en de druk tijdens de massage. 4D zorgt ervoor dat je die druk ook nog eens kunt afwisselen. Zo kan de massagestoel verschillende krachten afwisselen, net als een echte masseur.” Om de massage realistischer aan te laten voelen, regelt de stoel zelf de afwisseling. “Als gebruiker kun je het programma instellen van hard naar zacht of van zacht naar hard. En of die afwisseling kleiner of groter moet worden. Zo krijg de gast altijd een massage die aan de specifieke wensen voldoet.”

De voordelen van een Komoder-massagestoel

  • Biedt gasten de kans om even compleet tot rust te komen. 
  • Neemt weinig ruimte in beslag; er blijft ruimte voor andere voorzieningen.
  • Massages werken preventief tegen lichamelijke klachten. Ideaal voor gasten op zakenreis.
  • Door massagestoelen aan te bieden, wordt de kans kleiner dat gasten het gebouw verlaten. 
  • Een eenvoudig te reinigen wellness-optie. Door de anti-bacteriële laag op de stoelen is een vochtige doek er overheen halen voldoende.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details