BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
HET BELANG VAN EEN VLEKKELOZE VAATWAS
Als vaatwaschirurg ondersteunt Eastbridge zijn klanten met advies en expertise.

HET BELANG VAN EEN VLEKKELOZE VAATWAS

Toen Sebastien Decnoop samen met medevennoot Sebastian Bednarz en technicus Rudy De Vos in 2019 Eastbridge opstartte, was de ambitie van het trio duidelijk: een toonaangevende speler worden op het vlak van professionele vaatwastechniek. Vier jaar later is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige partner voor ruim 350 horecazaken. Met dank aan een ijzersterke combinatie van uitmuntende vaatwasmachines, een topgamma van begeleidende producten
en persoonlijke dienstverlening.

Of het nu gaat om een luxe (hotel)restaurant, een gezellig café of een drukbezochte eettent: een vlekkeloze vaatwas is essentieel om aan de hoge verwachtingen van klanten te voldoen. Zorgvuldig gereinigd serviesgoed, glazen en bestek spelen een cruciale rol bij het leveren van een uitstekende klantenservice en -beleving.

Naast het esthetische aspect speelt uiteraard ook hygiëne een belangrijke rol. Een goed onderhouden vaatwasmachine met de juiste reinigingsmiddelen en -procedures vermindert namelijk aanzienlijk het risico op kruisbesmetting en waarborgt zo de gezondheid en veiligheid van keukenmedewerkers en klanten.

Totaalpakket

Sinds 2019 helpt Eastbridge haar klanten om deze doelstellingen in de praktijk om te zetten. “Het grootste deel van onze klanten is in de horecasector actief, van frituren tot sterrenrestaurants”, bevestigt Rudy De Vos. “Daarnaast rekenen ook hotels en zorginstellingen op onze expertise. Zij appreciëren het totaalpakket dat we hen aanbieden om een vlekkeloze vaatwasprocedure te realiseren. Dat start met een aanbod van state of the art vaatwasmachines van de Duitse topmerken Meiko en Gastro Star. Deze merken zijn de referentie in de markt, en effenen de weg voor een optimaal werkende keuken. We zijn trouwens niet gebonden aan een specifiek merk, waardoor we iedere klant een oplossing op maat aanbieden.” 

Premium producten die een uitstekend reinigings- en droogresultaat garanderen.

Vaatwaschirurgen

Bij performante vaatwasmachines horen krachtige reinigings- en naspoelmiddelen. “Hiervoor worden we uitstekend ondersteund door de producten en knowhow van de Duitse fabrikant Dr. Weigert”, zegt Rudy. “We bieden onze klanten een uitgebreid assortiment van premium producten aan die universeel inzetbaar zijn en een uitstekend reinigings- en droogresultaat garanderen. Dit jaar lanceerden we een handige app waarmee elke klant op een laagdrempelige manier online kan bestellen.”

Als derde luik van het totaalpakket verwijst Sebastien trots naar de persoonlijke dienstverlening die Eastbridge elke klant aanbiedt. “Ik durf gerust zeggen dat we met Rudy De Vos en Bjarne De Vos de beste technici aan boord hebben op het vlak van vaatwastechniek. We zien onszelf als echte ‘vaatwaschirurgen’, die horecaklanten extra gemoedsrust en comfort geven door elk technisch probleem tot in detail uit te spitten en op te lossen. Zo dragen we ons steentje bij tot een keukenflow die gesmeerd blijft lopen, met een vaatwasmachine die steeds topprestaties levert en het keukenpersoneel ontzorgt.”

Praktijktips

Op basis van zijn jarenlange praktijkervaring geeft Eastbridge graag enkele tips die kunnen bijdragen aan een kraaknette vaatwas in (groot)keukens. “Een belangrijk aspect is de kwaliteit van het water dat voor de vaatwas gebruikt wordt. Kalkarm water – bij voorkeur voorbehandeld via de osmosetechniek – resulteert niet alleen in een schitterende vaat, maar verlengt ook de levensduur van de vaatwasmachine. Osmosewater is leidingwater dat door middel van omgekeerde osmose gefilterd is en vrij is van mineralen en onzuiverheden. Met Eastbridge zijn we gespecialiseerd in deze techniek.”

“Nog een tip: schrik er niet voor terug om advies te vragen aan je leverancier. Welke vaatwasmachine is het best geschikt voor jouw keuken? Hoe haal je het hoogste rendement uit deze machine? Hoe gebruik je reinigingsproducten op de efficiëntste manier? Op al die vragen kan je leverancier je een helder antwoord geven.” ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details