BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Haal de natuur binnen en creëer een naadloze, groene wand met een hoge geluidabsorberende prestatie!
Akoestische mospanelen van biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen dragen bij aan een aangename beleving van een ruimte.

Haal de natuur binnen en creëer een naadloze, groene wand met een hoge geluidabsorberende prestatie!

Een optimale akoestiek creëert niet alleen een aangename beleving van een ruimte, maar zorgt ook voor een betere spraakverstaanbaarheid én is belangrijk voor gezondheid en welzijn. Tegelijk groeit de vraag naar groene en duurzame materialen. Natuurlijk groen in de vorm van mospanelen geeft elke ruimte een warme, natuurlijke uitstraling. 

Soundless Acoustics brengt beide elementen samen tot een onderhoudsvrije akoestische oplossing met een indrukwekkende geluidsabsorberende prestatie – een absorptiewaarde van maar liefst 1,0 – en een zeer exclusieve uitstraling. Dus: een lust voor oog en oor.

Een natuurlijke moswand is een lust voor oog en oor.

Serieuze geluidsabsorptie

De mospanelen worden graag toegepast in een lounge, receptie, restaurant, conference room of kantoor waar met het 100% natuurlijke en onderhoudsvrije mos, in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberende backing, een naadloze geluidsabsorberende wand kan worden  gerealiseerd. Met 100% geluidabsorptie vormt het een serieuze geluidsabsorberende oplossing.

Ook zijn individuele panelen leverbaar in elke denkbare en gewenste vorm. Aangezien het 100% handwerk betreft, is elk paneel uniek. Alle mossoorten kunnen worden gecombineerd tot bijzondere vormen. Daardoor vormen de panelen een zeer decoratieve oplossing met een natuurlijke uitstraling en bovendien een serieuze akoestische toepassing voor de optimalisering van de ruimteakoestiek. 

Akoestische plantenbak met mostoepassing.

Duurzaam groen

Deze akoestische panelen zijn niet alleen groen van kleur maar ook ecologisch ‘groen’. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Bijkomend positief effect is dat deze groene natuurlijke kleur rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename beleving van een ruimte. Overtollig geluid wordt geabsorbeerd en nagalm in elke ruimte wordt gereduceerd.

Akoestische betonblokken

In elk project waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de akoestiek, zijn Soundblox de perfecte oplossing. Met Soundblox akoestische betonblokken kan de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie en brandveiligheid geïntegreerd worden in een stabiele muurconstructie – drie oplossingen in één wand.

Door ronde vormen, of door het spelen met kleur, passen Soundblox naadloos in elk ontwerp en vormen een perfecte oplossing voor ruimtes met een hoog plafond, zoals sport-, gym- en revalidatiezalen, stilteruimtes, kantines, keukens, recepties, gangen en hallen. In combinatie met het decoratieve mos met zijn natuurlijke uitstraling vormen de akoestische en stabiele eigenschappen van de betonblokken een bijzondere synergie.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details