BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Geweldige verlichting voor je gasten
Ledstrips voor strakke lijnen en accenten.

Geweldige verlichting voor je gasten

VERWELKOMEND, EFFECTIEF EN EFFICIËNT

Waar je ook gasten ontvangt, de klimaatverandering en stijgende energiekosten dwingen je om opnieuw na te denken over verlichting. Duurzaamheid is aan de orde, niet alleen in wat gasten willen, maar ook in wat de wet voorschrijft. Met de verlichtingsoplossingen van Ledvance help je gasten goede verlichting te zien en te voelen.

Als hotelier of restauranthouder bepaal je zelf hoe energiezuinig en sfeervol je je verlichting wil maken. Met de nieuwe ledgeneratie van Ledvance hoef je niet te kiezen. Het is een toekomstbestendige oplossing met effectieve besparingsmogelijkheden. Harmonieuze en sfeervolle verlichting maakt deel uit van het ontwerp, voor een uitnodigende sfeer en als visitekaartje van je zaak.

Verlichting moet energiezuiniger worden, ook in hotels en restaurants.

Decoratief en functioneel

Ledvance is een gevestigde waarde in de verlichting van hotels en restaurants en ondersteunt met een bijzonder breed productportfolio en gebouw specifieke planning om ruimtes in schitterend licht te laten baden. Perfect afgestemd op de behoeften van gasten en medewerkers. Zo heeft het bedrijf een ruime keuze aan ledarmaturen. Van spots en downlights over wand- en plafondlampen tot decoratieve pendels en buitenarmaturen. Dat alles in een uitzonderlijk verlichtingsdesign.

Dat ledlampen ook decoratief kunnen zijn bewijst de innovatieve GLOWdim. Naarmate ze gedimd wordt, straalt het een warmere lichtkleur uit. Daarnaast heeft Ledvance ook efficiënte ledbuislampen en andere soorten lichtbronnen. Met ledstrips en bijhorende componenten en lichtregelsystemen biedt Ledvance flexibele verlichtingsoplossingen voor algemene- en sfeerverlichting. Dit is ideaal voor strakke lijnen of als subtiele koofverlichting.

Biolux HCL bevordert de ontvankelijkheid tijdens conferenties of vergaderingen.

Lichtmanagementsysteem

Ledvance introduceert ook Biolux HCL, dat via de ultramoderne human centric lighting techniek werkt. Daarmee kan verlichting individueel en daglichtafhankelijk ingesteld worden om het natuurlijke ritme van mensen en hun concentratie te ondersteunen. 

Tot slot is er het Vivares lichtmanagementsysteem, beschikbaar in Vivares Dali en Vivares Zigbee. Zo’n systeem helpt je om verlichting efficiënter, betrouwbaarder, energiezuiniger en dus meer rendabel in te zetten. Voor optimale verlichting vanop elke locatie en via de cloudservice van Ledvance. ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details