BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Frank Erkens is nieuwe Cleaning & Facility Director bij Group-f

Frank Erkens is nieuwe Cleaning & Facility Director bij Group-f

Frank Erkens (60) vervoegt schoonmaakbedrijf Group-f als directeur van de Cleaning en Facility afdeling. De voormalige Business Unit Director van CBRE Global Workplace Solutions heeft een ruime ervaring in de schoonmaaksector. “De professionaliteit van Group-f, het enthousiasme van de medewerkers en de gedrevenheid van zaakvoerder Frank Hechtermans hebben me overtuigd om dit mooie verhaal mee uit te bouwen.”

Frank Erkens wordt bij Group-f Cleaning & Facility verantwoordelijk voor de hotelschoonmaak en de professionele schoonmaak van kantoren.

Group-f bouwde een uitzonderlijke expertise op in moeilijke schoonmaakniches zoals hotels, luchtvaart en dienstencheques, en gebruikt deze kennis nu met succes in de professionele kantorenschoonmaak en de zorgsector. Het is met veel plezier dat ik hieraan zal meehelpen.” (Frank Erkens, directeur Group-f Cleaning & Facility)

Hospitality en kwaliteit in kantorenschoonmaak

Group-f Cleaning is een sterke speler in de hotelsector en wil nu ook de ronkende schoonmaakreferentie worden van de schoonmaak in kantoren en de zorgsector.

Kantoren schoonmaken gebeurt bij Group-f Cleaning & Facility altijd door een professioneel en uniek opgeleid schoonmaakteam. De hospitality, kwaliteit, flexibiliteit en omkaderende facilitaire diensten die ons kenmerken in de hotelschoonmaak maken ons nu ook onderscheidend in de professionele schoonmaak van kantoren. Het zit nu eenmaal in het DNA van Group-f.”

Nieuwe realiteit in kantoren

Frank Erkens noemt Group-f het ‘meest innoverende cleaning & facility bedrijf in de Belgische schoonmaakmarkt dat rekening houdt met de nieuwe realiteit van vandaag’.

Frank Erkens: “Door de coronapandemie wordt er nog meer gefocust op het goed en hygiënisch schoonmaken van kantoren en werkplekken. Daarbij komt: door de pandemie zijn thuiswerken en flexplekken op kantoren een nieuwe realiteit, wat maakt dat de bezettingsgraad zeer variabel kan zijn en bijgevolg dus ook de schoonmaakinspanning. Flexplekken moeten er bovendien op elk moment pico bello uitzien, net zoals een hotelkamer. Zo zorg je er als schoonmaker mee voor dat de medewerkers van je opdrachtgever graag naar kantoor komen. Dit alles vraagt een innoverende aanpak en hierin is Group-f toonaangevend.”

People manager en laag verloop

Frank Erkens omschrijft zichzelf als een people manager met respect voor de medewerkers. “Waar ik vooral op inzet, is ervoor te zorgen dat onze personeelsleden graag werken bij Group-f en dat ze er ook met plezier blijven werken. Zij zijn de echte ambassadeurs en de bouwstenen van een  bedrijf. Group-f investeert veel in training, opleiding en begeleiding, dat resulteert in lage verloopcijfers. Enkel met een vaste personeelsbasis kan je continu kwaliteit leveren: dit is de rode draad in dit bedrijf en die wil ik graag mee uitbouwen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details