BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Elegant design voor elke badkamer. Comfort op het hoogste niveau
Toiletcomfort op het hoogste niveau in de hotelbadkamer

Elegant design voor elke badkamer. Comfort op het hoogste niveau

Een sfeervolle ambiance, hoog serviceniveau en innovatieve producten maken van een hotel een unieke beleving. Verras uw gasten met producten en ervaringen die zij thuis niet of in mindere mate beleven. Het wellness-aanbod speelt daarbij een grote rol. Ook in de suites is het wellness-aanbod gemakkelijk te verhogen door een douchewc te integreren. Zelfs de kleinste hotelbadkamer verandert zo in een oase van comfort.

De AquaClean douchewc van Geberit is een toilet en bidet in één en geeft na het toiletgebruik een heerlijk fris gevoel door een zachte reiniging met lichaamswarm water. Water is verfrissend, hygiënisch, reinigend en heeft een voelbaar effect op het welzijn van uw hotelgasten gedurende de gehele dag. 

De werking van een douchewc

Geberit AquaClean douchewc’s zijn hypermoderne wc’s met een ingebouwd wellness-programma waarmee het onderlichaam zacht en weldadig door een warme waterstraal wordt gereinigd. De AquaClean douchewc biedt optimaal comfort aan uw gasten, gecombineerd met een elegant design, passend in elke hotelbadkamer. Met de afstandsbediening of middels het subtiele zijpaneel van het toilet wordt de douchefunctie ge-
activeerd: het onderlichaam wordt vederzacht gedoucht met lichaamswarm water. 

Geberit AquaClean Sela douchewc.

De intensiteit en de warmte van de waterstraal kan ingesteld worden en zorgt voor een aangename en natuurlijke reiniging. Om de billen te drogen na de warmwaterdouche bevatten enkele AquaClean modellen een warme-luchtföhn. Daarnaast is de geïntegreerde geurzuivering een belangrijke functie van enkele modellen. Vieze luchtjes op en rond het toilet zijn vervelend, helemaal in een hotelbadkamer. Uiteraard is de douchewc door de gasten ook als normaal toilet te gebruiken. 

Zachte en weldadige reiniging van het onderlichaam.

Tevreden gasten komen terug

De trend laat een toenemende vraag naar ontspanning, comfort en welzijn zien. Een trend die zeker effect heeft op de eisen die gasten stellen aan hun verblijf in een hotel. Hotelbadkamers zijn een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de tevredenheid van hotelgasten. Het is algemeen bekend dat gasten niet langer bereid zijn compromissen te sluiten als ze op vakantie of op zakenreis zijn. Ze zoeken specifiek naar hotels die voldoen aan de normen die zij stellen en gewend zijn. 

AquaClean douchewc’s lenen zich perfect voor het vervullen van deze eisen; ze bieden een heldere oplossing voor het verbeteren van de wellness faciliteiten van een hotel door de welzijn-ervaring tot in de hotelkamers te brengen. Het installeren van Geberit AquaClean douchewc’s is voor hotels niet alleen een manier om te investeren in hygiëne, maar ook een manier om zich te onderscheiden en het hotel nog aantrekkelijker te maken.

Hotelbadkamers in optima forma

Geberit AquaClean producten bieden een aantal voordelen als het gaat om het ontwerpen van hotelbadkamers. Door het toilet en bidet in één concept toe te passen worden de investerings- en exploitatiekosten verminderd en kan er zelfs in kleine hotelbadkamers extra comfort geboden worden op een elegante en onverwachte manier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details