BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
’Een luxe beleving voor je gasten? Zo doe je dat!’
“Onze massagestoelen staan klaar om geplaatst te worden. Nu zijn de hoteliers aan zet.”

’Een luxe beleving voor je gasten? Zo doe je dat!’

Massagestoel in je hotelkamer geeft rust en ontspanning

Een hotelovernachting is voor je gasten het uitgelezen moment voor totale rust en ontspanning. Niet gek dus, dat gasten op zoek zijn naar een extra stukje luxe tijdens hun hotelbezoek. Komoder heeft het antwoord op deze vraag naar extra comfort. Dessa Mineva, manager van het Komoder filiaal in Rotterdam vertelt over de extra luxe die een massagestoel biedt. “Wij staan middenin de belevingswereld van ontspanning en comfort. Een massage in onze stoelen doet wonderen nadat je gasten mentaal of fysiek uitgeput zijn. Maar een massage is ook heerlijk om je dag mee te beginnen of als je even helemaal tot rust wilt komen. Daarom is het een uitkomst om deze stoelen te plaatsen in de hotelbranche.”

Komoder overdonderde 12 jaar geleden de Europese markt met hun welzijnsbevorderende en therapeutische massagestoelen. Mineva vertelt: “Wij zetten ons iedere dag in om de juiste kwaliteit en service te leveren. Dit is ook de reden dat wij graag willen inspelen op de behoefte aan extra luxe binnen de hotelbranche. Onze massagestoelen staan klaar om geplaatst te worden. Nu zijn de hoteliers aan zet.”

Invloed van massages 

Op het moment dat je naar een hotel gaat, verwacht je net wat extra ontspanning en luxe dan thuis. Zo brengen twintig minuutjes in een massagestoel een volledige massage ervaring. “Het bezorgt je verlichting en ontspanning. Je stress ebt weg, waardoor een ontspannend gevoel overheerst. De positieve effecten van zo’n stoel op het immuunsysteem en lichamelijke klachten zorgen ervoor dat je minder snel ziek wordt. Daarnaast worden gevoelens van onrust en stress sterk verminderd. En dat is precies waar je naar verlangt gedurende je hotelbezoek.”

Een Komoder massagestoel biedt extra luxe in een hotel.

Extra beleving

Een Komoder massagestoel biedt extra luxe in een hotel. “Sommige hotelkamers hebben een jacuzzi of een sauna in de kamer staan. Je betaalt in dat geval meer dan voor een normale kamer. Maar als je op vakantie bent of na een lange zakenreis aankomt in je hotelkamer, dan gun je jezelf die extra luxe. Daarom is het tijd om hotelkamers aan te bieden met massagestoelen. Op dit moment staan ze vaak nog alleen in het spagedeelte van het hotel. We zien dat hotelgasten vaak naar het spagedeelte gaan, mede door de massagestoelen. Dat geeft ook aan dat de gasten bereid zijn meer te betalen voor een relaxstoel in de kamer.” Massage door een mens versus stoel Het grote voordeel van een massagestoel? Er zijn geen andere personen voor nodig! In tijden met grote personeelstekorten is dit een belangrijk voordeel. “Je hoeft namelijk geen personeel op te leiden voor het uitvoeren van fijne massages. Dat scheelt tijd, maar ook geld. Een massagestoel is een eenmalige aankoop waar hoogstens een aantal keer onderhoud voor nodig is. Daarnaast wordt jouw privacy volledig gewaarborgd tijdens de behandeling in de massagestoel. Je hoeft je niet uit te kleden en kan in één keer volledig worden gemasseerd. Het is perfect voor de privacy, rust en comfort die je in een hotelkamer het liefste hebt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details