BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Dickson Woven Flooring aanwezig op de Independent Hotel Show

Dickson Woven Flooring aanwezig op de Independent Hotel Show

De 4e editie van de Independent Hotel Show vindt plaats in de RAI in Amsterdam (Nederland) op 12 en 13 maart. Deze editie belooft een veelbelovend evenement te worden met 200 exposanten en meer dan 4.000 bezoekers die worden verwacht op een oppervlakte van 3.000m².  Deze beurs is de ontmoetingsplaats voor hoteliers en managers van onafhankelijke en luxe hotels.

Dickson deelname bevestigd

Dickson is verheugd deel te nemen en zijn collectie Woven Flooring in een unieke sfeer te presenteren. Kom langs op stand F65 om hun team te ontmoeten en de prestaties en het design van hun collecties te ontdekken.

Dickson biedt geweven vloeren die zijn aangepast aan de behoeften van hoteliers.

Dickson biedt hoteliers de mogelijkheid hun gasten te verwelkomen in een warme en comfortabele sfeer met een uniek en gepersonaliseerd decor dat aan al hun eisen voldoet. De technische textieloplossingen van Dickson Woven Flooring bieden hotelgasten een onvergetelijke ervaring in een unieke omgeving.

Geweven vloeren: stijlvol, onderhoudsvriendelijk en geluiddempend

Dickson geweven vloerbedekkingen zijn belangrijke decoratieve elementen, met eigentijdse graphics en rustgevende kleuren. Ze kunnen eindeloos worden gemoduleerd. Van entreehallen tot slaapkamers, ze zijn geschikt voor alle projecten.

Hotelvloeren moeten aan veel technische eisen voldoen. Dickson vloeren zijn heel gemakkelijk te onderhouden dankzij hun geïntegreerde beschermende vernis. Bovendien bieden ze een uitzonderlijke akoestische isolatie (18 db).

Kom Dickson bezoeken op 12 en 13 maart in RAI Amsterdam (stand F65)
Informatie op: https://www.independenthotelshow.nl/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details