BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
De nieuwe Geberit Sigma70 bedieningsplaat

De nieuwe Geberit Sigma70 bedieningsplaat

Zwevend en puristisch

De nieuwe Geberit Sigma70 bedieningsplaat staat voor een minimalistisch, zwevend design en voor de hoogste esthetische eisen. Precisiemechanica, architecturale kleuren en materialen onderscheiden deze innovatieve bedieningsplaat.

Nauwkeurig ontwerp

De Geberit Sigma70 bedieningsplaat wordt gekenmerkt door zijn puristische, frameloze ontwerp. Het zwevende karakter wordt in het nieuwe ontwerp benadrukt door de licht gebogen, bolle vorm. Dit wordt mogelijk gemaakt door het beproefde mechanisme van twee nauwkeurig op elkaar afgestemde toetsen voor de waterbesparende dubbele spoeling. Ondanks de twee afzonderlijke toetsen lijkt het oppervlak van het paneel homogeen, alsof het uit één mal is gegoten.

Grotere verscheidenheid aan kleuren en materialen

Het gereduceerde ontwerp harmonieert met de verschillende kleuren en materialen. Vijf nieuwe afwerkingen vullen het bestaande gamma aan. Naast de uitvoeringen in glas (wit, zwart, zandgrijs en lava) en geborsteld roestvrij staal is de Sigma70 bedieningsplaat nu ook verkrijgbaar in matzwart en matwit metaal, en ook in roodgoud, zwartchroom en messing roestvast staal.

De nieuwe Geberit Sigma70 bedieningsplaat vervangt het vorige model vanaf april 2023.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details