BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
De missie van duurzaam digitaal comfort
De missie van Coriotech is om digitaal comfort te bieden.

De missie van duurzaam digitaal comfort

Coriotech werd opgericht in 2002 en legt zich volledig toe op het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen op het gebied van digitaal comfort. De op maat gemaakte digitale oplossingen zijn zorgvuldig ontworpen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd streven naar eenvoudig beheer en kosteneffectiviteit, zonder compromissen te sluiten op kwaliteit.

Coriotech is gespecialiseerd in netwerk- en audiovisuele oplossingen voor diverse sectoren, waaronder hospitality, zorginstellingen en onderwijs. Zaakvoerder Filip Helssen benadrukt: “Onze missie is om daadwerkelijk digitaal comfort te bieden. We streven ernaar om onze klanten een allesomvattende oplossing te bieden met slechts één centraal aanspreekpunt, wat tijd en moeite bespaart en garant staat voor naadloze compatibiliteit. Of het nu gaat om gasten, studenten, bewoners of patiënten, wij voorzien in kristalhelder geluid, innovatieve vergaderfaciliteiten, VoIP-telefonie, krachtige internetverbindingen, digitale HD-televisie, betrouwbare beveiligingscamera’s, praktische ICT-toepassingen en meer.”

De dienstverlening beperkt zich niet alleen tot installatie en configuratie. Coriotech voorziet tevens online monitoring en staan 24/7 klaar voor ondersteuning.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De dienstverlening van Coriotech beperkt zich niet alleen tot installatie en configuratie. “We bieden tevens online monitoring en staan 24/7 klaar voor ondersteuning”, gaat Filip verder. “Daarnaast hechten we grote waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We streven ernaar om verouderde producten een tweede kans te geven en recyclen waar mogelijk. Bovendien richten we ons op het identificeren van energiebesparingsmogelijkheden, waardoor we bijvoorbeeld bestaande bedrijfsprocessen optimaliseren. Wist je dat maar liefst 75 procent van de energie verloren gaat aan zaken zoals ongebruikte vergaderzalen? We noemen dat ‘sluimerende energiebronnen’. Door het implementeren van slimme software kunnen we deze verspilling aanzienlijk verminderen.”

Belgium Hospitality Club

Bovendien was de zaakvoerder in 2019 een van de medeoprichters van de Belgium Hospitality Club. Deze club verenigt bedrijven die zich inzetten voor hoogwaardige kwaliteit in de hospitalitysector en een sterke focus hebben op duurzaam ondernemen. Met meer dan 25 leden fungeert de club als een kwaliteitskeurmerk voor de sector en bevordert het duurzaamheid en samenwerking tussen toonaangevende merken. ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details