BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
B&B HOTELS opent in Mechelen

B&B HOTELS opent in Mechelen

B&B HOTEL Mechelen is de perfecte bestemming om de historische stad te verkennen

B&B HOTELS breidt haar portfolio uit met de opening van een 9e vestiging, het B&B HOTEL Mechelen, in het hart van Vlaanderen en in de onmiddellijke nabijheid van het historische stadscentrum van Mechelen.

Het nieuwe hotel telt 98 kamers, waarvan twaalf triple-kamers en zes mindervalide kamers. Allemaal beschikken ze over onder andere gratis wifi, airconditioning en goede matrassen. In het hotel is een bar aanwezig waar gasten kunnen ontspannen. Aan de receptie staan ze 24 uur per dag klaar om gasten te verwelkomen en vragen te beantwoorden. ’s Ochtends staat een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet op ze te wachten. B&B HOTEL Mechelen is perfect uitgerust om te voldoen aan de behoeften van zowel zakenreizigers als vakantiegangers: de HD-wifiverbinding is gratis en in elke kamer zijn USB-stopcontacten beschikbaar.

Kerken en bossen

Mechelen wordt ook wel de kerkenstad van Vlaanderen genoemd. De stad telt acht kerken, waaronder de bekende Sint-Rombautkathedraal. Aan de voet van de kathedraal ligt de Grote Markt, een gezellig plein met vele restaurants en bars. Dit is dé plek om een van de regionale gerechten te proberen, zoals waterzooi of Vlaamse stamppot. Ook kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Mechelen en voor gezinnen is genoeg te doen, zoals een bezoek aan wetenschapscentrum Technopolis of de vele speelbossen die Mechelen rijk is. De stad ligt midden in de natuur en herbergt vele bos- en natuurgebieden. Ideaal voor lange wandelingen. En aan het eind van de dag? Dan kom je thuis in B&B HOTEL Mechelen. Het hotel wordt gemanaged door Roxana Barbierita.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details