BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
Automatiseer de communicatie met je gasten dankzij Bookingplanner

Automatiseer de communicatie met je gasten dankzij Bookingplanner

Persoonlijke communicatie met gasten maakt tegenwoordig een belangrijk deel uit van de gastervaring. Handmatig e-mails versturen bij elke stap van het gasttraject kost echter heel wat tijd en werk. Met de gloednieuwe feature van Bookingplanner by Stardekk ontvangt je gast automatisch de juiste boodschap op het juiste moment: voor, tijdens en na het verblijf.

Met Bookingplanner All-in-one biedt Stardekk een compleet softwarepakket om je hotel, B&B of vakantiewoning succesvol en efficiënt te runnen. De oplossing draagt bij tot meer boekingen en een optimale gastervaring met minder administratie. In dit opzicht lanceert Bookingplanner by Stardekk nu de nieuwe geautomatiseerde e-mailcommunicatie in hun Cloud PMS.

Bespaar tijd met geautomatiseerde e-mails naar je gasten

Met de geautomatiseerde e-mailcommunicatie in Bookingplanner ontvangen je gasten steeds de juiste boodschap op het juiste moment. Door je gastencommunicatie te automatiseren win je niet alleen tijd; je zorgt ook voor een betere gastervaring, sterkere klantrelaties en meer omzet dankzij upselling.

Op basis van handige, personaliseerbare templates stel je de nodige e-mails op voor de verschillende kamertypes en boekingskanalen. Vervolgens kan je ze eenvoudig inplannen. Zo krijgt elke gast een persoonlijke e-mail met de juiste informatie bij elke stap in het gasttraject:

  • Meteen na het boeken
  • Voor het inchecken
  • Tijdens het verblijf
  • Net voor het uitchecken
  • Na het uitchecken

Probeer Bookingplanner All-in-one gratis

Bookingplanner automatiseert tal van administratieve taken, zodat jij je richten op het bieden van een onvergetelijk verblijf. Wil je het gratis uitproberen? Vraag je gratis proefversie aan op bookingplanner.nl!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details