BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
ASSA ABLOY Global Solutions wint Red Dot Design Award 2023 voor VingCard Novel
ASSA ABLOY Global Solutions wint Red Dot Design Award 2023 voor VingCard Novel — Foto van ASSA ABLOY Global Solutions

ASSA ABLOY Global Solutions wint Red Dot Design Award 2023 voor VingCard Novel

Hoteldeurslot van de volgende generatie geselecteerd als winnende oplossing door een internationale jury van toonaangevende productontwerpexperts die nominaties uit meer dan 60 landen analyseert.

ASSA ABLOY Global Solutions, een toonaangevende leverancier van geavanceerde beveiligingstechnologie voor de horeca, is vereerd om details aan te kondigen over haar nieuwste award-prestatie met de benoeming van VingCard Novel als de Product Design-winnaar van dit jaar bij de Red Dot Design Awards. Internationaal erkend als een van de meest gewilde keurmerken voor productontwerp van hoge kwaliteit, namen ongeveer 20.000 inzendingen deel aan de Red Dot Design Awards voor 2023, waarbij VingCard Novel uiteindelijk de wedstrijdjury won dankzij zijn stijlvolle uiterlijk, robuuste reeks geavanceerde functionaliteiten en toekomstbestendig technologieontwerp.

ASSA ABLOY Global Solutions wint Red Dot Design Award 2023 voor VingCard Novel — Foto van ASSA ABLOY Global Solutions

Met in totaal 43 juryleden die hun oordeel gaven over de deelnemers van dit jaar, werden VingCard Novel-deursloten samen met concurrerende oplossingen specifiek geanalyseerd op hun sociaal-culturele impact, technische focus en ontwerpexpertise. VingCard Novel is een deurslotoplossing van de volgende generatie die is ontworpen om tegemoet te komen aan de hotelbeveiligingsbehoeften van vandaag en morgen. Het kreeg veel lof vanwege zijn vermogen om naadloos te passen in de stijl van elk pand en vanwege zijn unieke modulaire ontwerpbenadering van componenten.

Hoewel alle hardware is ingekapseld in een gestroomlijnde, maar toch aanpasbare deurgreep, ligt het baanbrekende voordeel van VingCard Novel in het vermogen om gelijke tred te houden met nieuwe technologische ontwikkelingen en verschuivingen in trends in de branche. Dit omvat de mogelijkheid om up-to-date te blijven met de nieuwste beveiligingsprotocollen en tegelijkertijd integraties met oplossingen van derden mogelijk te maken, inclusief met technologieën die nog beschikbaar moeten worden gesteld aan industriële bedrijven. Aanvullende oplossingskenmerken die hebben geleid tot de laatste prijs die VingCard Novel heeft gewonnen, zijn onder meer:

  • Activering gereed voor mobiele toegang
  • Compatibiliteit met op digitale portemonnee gebaseerde mobiele sleutels
  • Geschiktheid voor binnen- en buitenomgevingen
  • Duurzame componenten die bestand zijn tegen jarenlange dagelijkse slijtage
  • Gebruik van duurzame materialen en productiepraktijken om milieuvriendelijke reputaties te beschermen

VingCard Novel is een fantastisch product en een echte bevestiging dat we ons richten op de juiste aspecten van productontwerp. Sinds het voor het eerst werd gepresenteerd, is het geliefd bij onze klanten, vooral architecten en interieurontwerpers. Onze focus lag op het aanbieden van een product voor binnen- en buitengebruik dat aan alle eisen en voorschriften voldoet en tegelijkertijd een uitstekende service en ervaring biedt. Het is superslim, handig, gebruiksvriendelijk en heeft een prachtige esthetiek die gemaakt is om lang mee te gaan. Vanuit zowel een kwaliteitsperspectief als vanuit een duurzaam standpunt bekeken, verhoogt het ontwerp van VingCard Novel hotelverblijfervaringen door alle deuren er compleet uit te laten zien en aan te voelen. Perla Munhoz, Global Head of Product Design bij ASSA ABLOY Group

Bij het ontwerpen van nieuwe producten en technologieën probeert ASSA ABLOY Global Solutions altijd rekening te houden met de feedback die we van klanten ontvangen over de nieuwste functies en functionaliteiten die ze willen zien, en dat is waar VingCard Novel uiteindelijk voor staat. Het winnen van een Red Dot Design Award voor VingCard Novel is ongetwijfeld een geweldige bevestiging van het harde werk van ons wereldwijde team, en we kijken ernaar uit om ons succes door te geven aan meer hoteliers in de hele branche, terwijl ze ernaar streven gelijke tred te houden met de stijgende gaststandaarden wanneer het komt tot meer veiligheid en gemak. Li Wang, Vice President en Head of Hospitality bij ASSA ABLOY Global Solutions

Ga voor meer informatie over ASSA ABLOY Global Solutions en haar uitgebreide assortiment elektronische kamerkluizen en sluitoplossingen voor de horeca naar de ASSA ABLOY Global Solutions-pagina over gastvrijheid.

OVER ASSA ABLOY GLOBAL SOLUTIONS

De ASSA ABLOY Group is de wereldleider in toegangsoplossingen. Elke dag helpen we miljarden mensen een meer open wereld te ervaren. ASSA ABLOY Global Solutions zet zich in om opnieuw uit te vinden hoe mensen zich door hun wereld bewegen. Onze expertise in het in kaart brengen van klantreizen, innovatie en serviceontwerp leidt tot de uitvinding van nieuwe beveiligingsoplossingen die waarde creëren voor onze klanten en uitzonderlijke ervaringen voor eindgebruikers. Voor de horecamarkt omvatten deze oplossingen geïntegreerde softwaresystemen, mobiele toegangs- en locatieoplossingen die zijn ontworpen om onze klanten te helpen de hotelgastervaring te verbeteren en tegelijkertijd de operationele efficiëntie te verbeteren. Om de beste klantenservice te bieden, bieden we ondersteuning in meer dan 166 landen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details