BEFRNL

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Vlaanderen
5 redenen waarom je de Check-In Hospitality Summit in Breda dit jaar niet wil missen
Tymen van Dyl, CEO en mede-oprichter van RoomRaccoon, tijdens de Check-In Hospitality Summit in Breda in november 2021

5 redenen waarom je de Check-In Hospitality Summit in Breda dit jaar niet wil missen

Deze maand zal de hotelindustrie samenkomen in Breda om deel te nemen aan de Check-In Hospitality Summit, georganiseerd door RoomRaccoon, een toonaangevend  managementsysteem voor hotels.

BREDA – De langverwachte Check-In Hospitality Summit, die branchevernieuwers en innovatieve technologische oplossingen samenbrengt, vindt op 29 september 2022 plaats bij Ingenhousz in Breda. Het doel van het evenement  is om onafhankelijke hoteliers de kans te geven ideeën uit te wisselen, te netwerken met collega’s en te leren hoe hoteltechnologie de groei van hun bedrijf kan stimuleren.

De Check-In Hospitality Summit, georganiseerd door RoomRaccoon, is een niet te missen bijeenkomst voor horecaprofessionals die op de hoogte willen blijven van trends en innovatie op het gebied van hoteltechnologie.

Dit zijn vijf redenen waarom je de Check-In Hospitality Summit dit jaar niet wil missen:

  1. Ontmoet de koplopers in innovatie

Op de Check-In Hospitality Summit van dit jaar komen zes sprekers aan het woord van toonaangevende merken in de sector: OTA Insight, Expedia, Moore Global, Assa Abloy, Effecty en RoomRaccoon. Elke spreker zal een essentiele en leerzame presentatie houden en daarna deelnemen aan een levendige paneldiscussie onder leiding van Yoy Bergs, docent en onderzoeker aan de Academie voor Hotel- en Facility Management van de Breda University of Applied Sciences.

  1. Ontdek de nieuwste technologie

Bezoekers krijgen de kans om live productdemonstraties bij te wonen van de toonaangevende technologische oplossingen van de aanwezige partners. Hier ontmoet je de gezichten achter jouw favoriete technologiemerken en krijg je een inkijkje in de nieuwste functies en productmogelijkheden.

  1. Bezoek de prijsuitreiking

Ontdek welke accomodatie afgelopen jaar het beste gepresteerd heeft tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking, georganiseerd door de CEO en mede-oprichter van RoomRaccoon, Tymen Van Dyl.

  1. Netwerk met collega’s en experts uit de sector

Bezoekers van het evenement kunnen netwerken met concullega’s en experts uit de sector tijdens het afsluitingsfeest van de Check-In Hospitality Summit. Dit is een uitgelezen kans om ideeën uit te wisselen onder het genot van drankjes, hapjes en live entertainment.

  1. Ontvang exclusieve aanbiedingen voor hoteltechnologie

Aanwezigen hebben toegang tot exclusieve aanbiedingen op de nieuwste managementtechnologie voor hotels om zakelijke groei te stimuleren.

Inschrijvingen voor de jaarlijkse Check-In Hospitality Summit in Breda zijn officieel geopend.  Ga naar event.checkin2022.com/breda om een ticket te reserveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details